Az önismereti szakértők szerint nemcsak a  lakásod színe, hanem a hálószobád berendezése is elképesztően sok minden árul el a szexuális életedről! A szakértő pszichológusok szerint egy teljesen minimalista, tökéletesen harmonikus szoba ugyanis teljesen más személyiséget takar, mint az, aki a legnagyobb káoszban, kupis környezetben éli a mindennapjait. Kíváncsi vagy, hogy rólad mit árul el a hálószobád? Nézzük is!

a mindig tiszta és rendes szoba

Azok, akik beágyaznak ébredés után, valamint makulátlan és tiszta, rendezett hálószobával rendelkeznek, a szakértők szerint nagy rá az esély, hogy a szex előtt is mindig zuhanyoznak. Szexjátékaikat egy külön fiókban tartják, a síkosító, az óvszer és minden más szexuális segédeszköz mellett, egy helyen és csak akkor tudnak elélvezni, ha minden rendezett körülöttük. A nyilvános helyen történő szex, a csoportos szex vagy más extra szexuális élmény megtapasztalása távol áll tőlük, inkább a jól bevált, klasszikus szexpózokat (pl. misszionárius) kedvelik, abban viszont mesterek!

A teljesen kaotikus hálószoba

A szakértők szerint azoknak van a legnagyobb szexuális étvágyuk, akik egy kupis, kaotikus hálószobában is jól érzik magukat. Őket aztán cseppet sem zavarja a mocskos szex, sőt, kifejezetten a ~ minél nedvesebb, annál jobb ~ elvet követik, szex esetén! Bevállalósak, nyitott szelleműek és kísérletező kedvűek, ha anális szexről, egy új vibrátorról vagy valamilyen szexfétis kipróbálásáról van szó. Velük az élet mindig laza, ezért a szex is szuper jó lesz velük!

A zöld növényes szoba

Azok, akik annyira imádják a növényeket, hogy még a hálószobáikba is raknak néhány cserepest, rendszerint a természetes dolgokat részesítik előnyben. A szakértők szerint a sima síkosítók helyett inkább kókuszolajat használják szex közben, irtóznak a művi dolgoktól és nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a szex ne csak lepedőakrobata, hanem egy lélekérintő találkozás is legyen a partnerükkel. Szeretik az előjátékot és örömmel kényeztetik orálisan a másikat, ezért ők a legodaadóbb szeretők.

az egyszerű, berendezés nélküli hálószoba

Vannak, akik minimális mennyiségű bútort raknak be a hálószobájukba: ha például van náluk ágy és egy éjjeli szekrény, az teljesen kielégíti őket! Egyszerűségüket a szexben is kimutatják: ezek az emberek nem szeretik túlkomplikálni a dolgokat, távol áll tőlük a szexuális játékszerek használata, csak a nyers élvezeteknek élnek, annak viszont bármikor! A túl sok stimuláció leterheli őket, ezért egy menetet tartogatnak minden napra, azt viszont soha nem hagyják ki, amit a  partnereik is nagyon élveznek

A HARMONIKUS hollywoodi álomszoba

A pszichológusok állítják: azok, akiknek a hálószobájuk úgy néz ki, mintha egy hollywoodi film díszlete vagy egy ötcsillagos szálloda szobája lenne, a szex egy különleges ünnep. Ezek az emberek csak a megfelelő emberrel lazulnak el, ritkán váltogatják a partnereiket, soha nincsenek szétesve és teljesen magabiztosak abban, mint szeretnek és mit nem. Nehezen próbálnak ki új szexőrületeket, viszont tele vannak önbizalommal az ágyban, ami miatt mindenkit levesznek a lábukról. 

Via