A szex egy új partnerrel nem biztos, hogy elsőre tökéletes, van amikor össze kell szokni vagy közösen kell dolgozni azon, hogy mindkettőtöknek a legjobb legyen.

Szakértők szerint nincs olyan, hogy valaki általánosságban jó az ágyban, mert lehet, hogy ami  korábban telitalálat  volt, az egy másik kapcsolatban nem működik.

Az viszont néhány alkalom után kiderül, hogy szexuálisan összeilletek-e és ez pár egyszerű jelből könnyen kideríthető.

Ugyanannyiszor akarjátok

Ha általában ugyanannyiszor kívánjátok egymást és az együttlétet, akkor valószínűleg összeilletek a szexben. Persze ez nem jelenti azt, mindig össze is jön, hogy együtt legyetek, de ha érzed, mindketten akarnátok, akkor az mindenképp jó jel. Néha egy forró ölelés vagy egy  csók  is elég, hogy tudd, egy hullámhosszon vagytok.

Szerettek új dolgokat kipróbálni az ágyban

Fontos jel az is, ha mindketten nyitottak vagytok arra, hogy új dolgokat próbáljatok ki szex közben, vagy szeretitek felfedezni egymást. Ha azt érzed, tudtok együtt fejlődni a szexualitásban, akkor biztos, hogy összeilletek ebben is.

Figyeltek egymásra

Előfordul, hogy egyszer romantikusabb, máskor kicsit vadabb szexre vágysz és ez teljesen normális. Ha ezt a partnered is leköveti és össze tudtok hangolódni minden együttlét alatt, az azt jelenti, hogy jól működik köztetek a kémia és jó páros vagytok az ágyban is. 

Tiszteletben tartjátok egymást

A szexben is fontos, hogy tiszteletben tartsátok egymás igényeit, akár azt, ha valamelyikőtök épp többre vágyik, akár azt, ha épp csak összebújni lenne jó. Ez akkor működik jól, ha az eltérő igények nem okoznak feszültséget köztetek és jól tudjátok kezelni az ilyen helyzeteket. Ez is annak a jele lehet, hogy összeilletek a szexben.


Via