Szeretnéd, ha egetrengető orgazmusod lenne az együttlét során? Akkor ebben a pózban csináld, mert így könnyebb, mint gondolnád!

A kutyapóz többet tud, mint gondolnád

A kutyapóz nem véletlenül rendkívül népszerű az emberek körében. Ebben a pózban ugyanis olyan szögben, olyan intenzitással izgathatja a partner a G-pontodat, mint amit más pozícióban nem tapasztaltál még. A kutyapóz a legjobb választás, ha a mély behatolás a cél, ezt a Káma Szútra is alátámasztja. A tanulmányok szerint, így a legkönnyebb a pasinak is, hogy megtalálja a G-pontodat. 

De nem csupán a hagyományos kutyapóz a tökéletes orgazmusgenerátor. Több más verziója is létezik, amelyeknek a kivitelezése nem mindig a legkönnyebb, ám földöntúli élményt adnak. Itt van például a jógában is ismert lefelé néző kutya, aminek a hatása kárpótol a sok erőlködésért. Ha úgy érzed, a kutyapóz általatok választott verziója nem annyira kényelmes, akkor könnyíts a helyzeteden párna tornyokkal, amelyekre támaszkodhatsz. 

Tényleg egyszerűbb így teherbeesni?

Már a görögöknél is nagy kedvenc volt a kutyapóz, sőt, a rómaiak által is kifejezetten kedvelt volt ez a változat. Régen a gyors teherbeesés pozíciójának is nevezték. A teherbeesésen kívül arra is szuper, hogy az anális szexet gyakorolhasd, hiszen ebben a pózban nagyobb az esélyed a fájdalommentes élményre, és a kivitelezése is pofon egyszerű. 

A nők a mély behatolás miatt preferálják, a pasik a domináns szerep, valamint a rendkívül izgató látvány miatt szeretnek ebben a pozícióban szeretkezni. 

via