Ha a slo mo verziót kipróbáltátok már a kutyapózból, azért még mindig vannak tippjeink, hogy hogyan lehet ezt az egyszerű, de nagyszerű pozíciót feldobni. Az ötletek Sammi Cole szakértőtől származnak, és 5 darabot ajánlunk most a figyelmedbe.

1. Lépcsőn próbáltátok már?

A befogadó térdeljen a lépcsőre úgy, hogy arccal a lépcső felé fordul. A karjaiddal így tehát egy felsőbb lépcsőfokra fogsz támaszkodni, mint amin térdelsz. A behatoló partner térdeljen ugyanezen a lépcsőfokon, úgy méghozzá, hogy a térdei között legyenek befogadó partnere térdei. Esetleg tegyetek egy párnát-pokrócot a térdetek alá, hogy kényelmesebb legyen, és a biztonság kedvéért ne a lépcső tetején, hanem  a legalján próbáljátok így ki a kutyázást, és máris meg fogjátok tudni, hogy a póznak ezt a variációját miért pont a Stairway to Heaven című Led Zeppelin-számról nevezték el.

De ha egyszintes helyen szexeltek, simán ki lehet ezt úgy is próbálni, hogy a befogadó fél az ágy elé térdel a földre, és a karjaival az ágyra támaszkodik.

2. Tükör előtt!

Annyi előnye van a kutyapóznak (például a G-pontot sokkal több inger éri így), de van egy nagy hátránya: kizárja a szemkontaktust a két fél között. Csináljátok tehát tükör előtt, meglátjátok, így még izgalmasabb lesz!

3. Párnával

Úgy is megvariálhatjátok a kutyapózt, hogy a befogadó fél kinyújtja a lábait, azaz kvázi hasra fekszik. Ez így már gyakorlatilag nem is kutyapóz, de hogy az maradjon, tegyél a csípőd alá egy jó nagy párnát, ami megemeli annyira, hogy a behatoló partner továbbra is térden maradhasson!

4. Lábakat össze

Érdemes úgy kipróbálni a kutyapózt, hogy a lábaidat a partnered lábaihoz szorítod. Így még nagyobb felületen érintkeznek a testeitek, jobban érzitek egymás mozdulatait.

5. Elő a játékszerekkel!

És persze mint kb. minden szexpozíciót, ezt is remekül fel lehet dobni egy szexjátékkal. Egy klitoriszizgató például különösen nagy gyönyört okozhat, mivel ebben a pozícióban ezt a testrészt különösen könnyen eléri bármelyik partner.

Via