Sokféle szexpóz van, ami biztosan a csúcsra juttat, de ha megtanulod ezt az új csípőmozgást, mindkettőtökre rősebb és intenzívebb lesz orgazmus vár.

A technika egyszerű és nagyon nem is kell koncentrálnod rá, hogy tökéletesen csináld, így nem zökkent ki a szexből.

Te legyél felül!

Annyit kell csak tenned, hogy amikor te vagy felül, akkor a csípőddel egyre mélyebben nyomod bele magad a pasid ölébe, úgy, hogy a hasad is megfeszüljön kicsit. 

Ezzel azt éred el, hogy szex közben a hüvely belső, érzékeny részei is megfeszülnek, és masszírozó érzés alakul ki, ami erősebb vagy akár több orgazmust okozhat. 

Minél mélyebben nyomod magad a pasid ölébe, annál jobb lesz az érzés, mert  így a hüvely belső falát is jobban tudod ingerelni. Emellett a csiklódat is izgatja ez a póz, hiszen egészen szorosan simulsz majd a pasidhoz, ez a kétféle izgatás egyszerre, pedig csak jó lehet. 

lassan mozgasd a csípőd

Ha tovább akarod fokozni az élvezetet, akkor ebben a mély ülésben még a csípődet is mozgathatod, lassan, oldalra vagy előre és hátra.

Ezzel intenzívebb orgazmust élhetsz át és pasidnak is jó, mert így te mozgatod őt, miközben a hüvelyed körülöleli a péniszét.

ő is segíthet

Megkérheted a partneredet is, hogy segítsen és húzzon magához egyre mélyebben, vagy akár a kezével finoman nyomja meg a hasadat, a szeméremdomb felett. 

Via