Az orgazmus elérése sok nőnek okoz nehézséget, de egyre több olyan eszköz van, amely nagyon hasznos és eredményes az orgazmus megtapasztalásához.

Az egyik ilyen a vákuumos csiklóizgató, amiből több féle is létezik, de a használatukban nagy különbség nincs. Viszont sokkal gyorsabban eredményre vezet és izgalmasabb élményt ad, mint a sima maszturbálás. 

Ami fontos, hogy jól használd az eszközt, mert ezek a játékszerek teljesen más elven működnek, mint a hagyományos vibrátorok. A hullámzó vákuum anélkül is kényeztet, hogy magadhoz érintenéd.

így használd, hogy a csúcsra juss!


Ha még soha nem próbáltál ilyen szexjátékot, akkor az első alkalom meglepő lehet. Az érzés pedig egészen különleges lesz. 

  • Helyezd magad kényelembe és először a kezeden, ujjaidon próbálgasd az újfajta eszközt. Tapasztald ki, hogy melyik erősség lehet megfelelő neked.
  • Ezután tedd a csiklódhoz, egész közel is teheted, de nem fontos, hogy közvetlenül hozzáérjen a vákuumos rész, mert a szívó hatás keltette hullámok intenzíven izgatják a csiklót. Ezért könnyen juthatsz el a csúcsra. 
  • Használd az eszközt, ahányszor csak akarod és élvezd a többszörös orgazmust.

Ha már kitapasztaltad, hogyan a legjobb számodra, fokozhatod is a hatást azzal, hogy ráteszed a vákuumos fejet a csiklódra, de akár a mellbimbódon is kipróbálhatod.

Via