A TikTokon számtalan őrült trend és információ terjeng, az egyik legutóbbi gyakorlatilag felrobbantott a platformot, ugyanis azt találták benne állítani, hogy a csikló előbb-utóbb eltűnhet, ha nem használják eleget. Persze ennek hallatán sokan a szívükhöz kaptak, hogy ez vajon igaz-e. Az orvosok most elárulták, van-e mitől tartani. 

 Az elégedett csikló előnyei 

Bizony, az  elégedett csikló  létezik, hiszen az ma már egyáltalán nem titok, hogy a szexuális élvezeteknek számos előnye van. Kevesebb a stressz, arról pedig már nem is beszélve, hogy rengeteg boldogsághormon szabadul fel egy jó kis orgazmus után.

Tényleg eltűnhet? 

Tehát a  szexuális kielégülésnek  egészséügyi előnyei is vannak, a csikló általi orgazmus pedig hát...na, mesés röviden fogalmazva. Viszont kérdés: tényleg eltűnhet, ha nem izgatják eleget? 

Használd a csiklód, mielőtt eltűnik! Ha a csiklód nem stimulálják rendszeresen, elveszítheti funcióját, ezt nevezik csiklósorvadásnak. 

- hangzik el a TikTokon vírusként terjedő videóban, amire a dokik is reagáltak. 

@karentangmd #stitch with @alicewillliams You don't HAVE to use it or lose it! (unless you want to use it!) #gynecologist ♬ High Fidelity - Alisa Xayalith

Csak semmi pánik!

Dr. Karen Tang nőgyógyász oszlatta el a vidóval kapcsolatos pánikot, és elmondta: 

A csiklósorvadás valóban létezik, ám leginkább a posztmenopauzában lévő embereket érinti, valamint azokat, akiknek a hormonszintje valamilyen okból jelentősen lecsökkent. 

Vagyis a csikló nem tűnik csak úgy el attól, ha nem szexelsz pár hétig, ne adj isten esetleg pár hónapig. Szóval, csak nyugi! A csiklód pont ott van, ahol lennie kell! 

(via)