A mellbimbó orgazmus új élmény lehet számodra a kényeztetésben.
Ez a terület éppolyan erogén zóna, mint a száj, a nyak vagy a csikló. Van akinek a bimbói nagyon érzékenyek, míg mások számára a mellek ingerlése akár  fájdalmas is lehet, de a mellbimbó izgatása ugyanúgy kiválthatja az orgazmust, mint a nemi szervek kényeztetése. 

Van aki csak a mell környékén éli át ezt a különleges élményt, másoknál a többi rész is bekapcsol és így  egy, hatalmas orgazmusban  olvad össze a mell érzékeny területeinek ingerlése.

És most lássuk, hogyan tapasztalhatod meg ezt a különleges élményt? 

A legfontosabb a gyakorlás

Minden test egyedi módon reagál az ingerlésre, ezért fontos, hogy kísérletezz, hallgass a testedre, és koncentrálj az élvezetre.  

Ahhoz, hogy megtudd, mi működik neked a legjobban, mindenképpen kezdd az önkielégítéssel, így fog kiderülni, hogy mire vagy a legérzékenyebb, mi az, ami jólesik. Az is lehet, hogy az egyik mellbimbód érzékenyebb, mint a másik, így a kényeztetés során érdemes többet foglalkoznod azzal a bimbóval, amelynek ingerlése erősebb hatást vált ki belőled.

Szexuálpszichológusok azt ajánlják, hogy kezdetben kísérletezz a különböző érintésekkel. 

így csináld, hogy átélhesd

  1. Fedezd fel a mell érzékeny területeit. Ujjaiddal először finoman simogasd a bimbót és környékét, majd kicsit erőteljesebben is megfoghatod, akár kicsit meg is szoríthatod, megcsípheted, húzhatod, picit megcsavarhatod vagy összenyomhatod a mellbimbódat. Kipróbálhatod az egész mell masszírozását is, majd visszatérhetsz a bimbók ingerlésére. 
     
  2. Ahogy fokozódik az élvezet, célzottabban, változó erősséggel és mozdulatokkal ingereld a bimbót és engedd, hogy eluralkodjon rajtad a gyönyör. Ha elsőre nem sikerül elérned a mellbimbón keresztül az orgazmust, de már közel vagy a csúcsponthoz, nyugodtan folytasd a maszturbálást a vaginádnál, e kettő kombinációjával is különleges élményben lesz részed. 
  3. Ha egyedül már jól megy, partnereddel is kipróbálhatjátok az új élményt. Kérd meg őt, hogy simogassa, vagy akár a szájával is ingerelje a mellbimbót és bimbó körüli területet.  Egy kis nyelvforgatás, szopogatás, harapdálás csodás érzést adhat.
  4. Kipróbálhatjátok a jégkockát, a masszázsolajokat vagy akár a mellbimbó csipeszt is, akinek pedig szuperérzékeny a mellbimbója, akár a tollcsiklandozókat is használhatja, egyedül vagy akár kettesben is.

Bárkinek lehet mellbimbó orgazmusa?


Röviden: igen! És ami talán meglepő, ez a fajta orgazmusélmény nemtől függetlenül lehetséges. Viszont csak azért, mert lehetséges, még nem biztos, hogy mindenki meg is tapasztalja.  Nem mindenki élvezi a mellbimbójátékot, és nem mindenki mellbimbója elég érzékeny ahhoz, hogy a csúcsra jusson ezzel a módszerrel. A siker ez esetben több tényezőtől is függ, többek között attól, hogy milyen a szex, mennyire vagy ellazult, mennyire érzékenyek a mellbimbóid, és hogy általában élvezed-e a mellbimbók ingerlését. Az érzékenységet befolyásolhatja egy mellműtét, de akár egy érzelmi trauma is. 

A menstruáció közeledtével a mellbimbók érzékenyebbek lehetnek. Ha az érzés nem fájdalmas, akkor ezeket a napokban kihasználhatod a mell területének megnövekedett érzékenységét.

Mindezek mellett persze a legfontosabb a kíváncsiság és a türelem. Szakértők szerint a mellbimbó orgazmus, akárcsak a csikló orgazmus, türelmet és kíváncsiságot igényel. Ne félj kipróbálni ezt a lehetőséget, bátran felfedezd, mi az, ami igazán jólesik számodra. 


Via