Az, hogy nincs pasid, vagy éppen kedved hozzá, az nem azt jelenti, hogy le kell mondanod az élvezetekről. Ezzel a módszerrel hatalmas orgazmusod lehet, úgyhogy jól figyelj!

Ezzel a módszerrel csak kevesen maszturbálnak

Az orgazmus remek dolog, elérni azonban nem egyszerű. Abban viszont megegyezhetünk, hogy talán eggyel könnyebb dolgunk van, ha maszturbáció során próbálkozunk vele, nem pedig a partnertől várjuk a teljes kielégülést. 

Ám ha magunkra maradunk is számtalan opció létezik, ami a gyönyörünket szolgálja. A legnépszerűbbek közé tartozik például az ujjak használata, amikor a partner hímvesszőjét ezekkel próbáljuk meg helyettesíteni. De vannak, akik inkább a vibrátorokban hisznek, főleg ha rezeg, vagy éppen extrém méretű. 

Ez a módszer is a vibrátorokhoz köthető, ugyanis nem kell, hogy csak egyféleképpen használd a szexjátékot. A legtöbben simán csak ki és be tologatják, húzogatják ezt a kiegészítőt, pedig ennél sokkal, de sokkal több lehetőség rejlik benne. 

Hogyan lehet a legegyszerűbben orgazmusod?

Növeled az esélyeidet az orgazmusra, ha olyan vibrátort veszel, amit rögzíteni tudsz. Így, akárcsak a lovaglópózban, teljesen más szögben hatolhat beléd a műpénisz. Sőt, kevesebb munkád is lesz a folyamattal, sokkal kényelmesebb lesz az önkielégítés. 

Ráadásul, ha rögzíted a játékot, és csak fel-le, vagy oldalra mozogsz, akkor sokkal élethűbb lesz az élmény. Jobban hasonlít majd a rendes, hétköznapi szexhez, nem kell egyszerre helyettesítened még a pasit is! Egyszerűbben, szabadabban játszhatsz a behatolási szöggel és a mélységgel is, úgyhogy itt az ideje, hogy adj ennek a verziónak is egy esélyt!