A párban élők új pózokkal kísérleteznek, a szinglik belemerülnek az ismerkedésbe! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Nem sok szexre számíthatsz a hétvégén. Túl fáradtak lehettek, és még össze is veszhetsz a pasiddal. A szinglik sem találnak alkalmi partnert, viszont szívesen fantáziálnak egy szexi pasiról, miközben kényeztetik magukat.

BIKA

Párban élő Bikaként új dolgokkal kísérleteztek a pasiddal. Talán a káma-szútrából inspirálódtok, vagy a BDSM-mel próbálkoztok. A szinglik megismerkedhetnek valakivel a neten, aki testi-lelki szinten megmozgatja őket.

IKREK

Túlságosan uralkodónak érezheted a pasidat az ágyban. Nem kell csendben elviselned a durvaságát, nyugodtan tedd szóvá! A szingliknek is van itt egy jó tanács: akármennyire is szexi a pasi, ne bújjanak ágyba vele, ha belül nem tűnik tökéletesnek.

RÁK

Sikerül kellemesen meglepnie a pasidnak, mert olyan dolgokra hajlandó, amikre máskor nem. Ennek köszönhetően olyan gyönyöröket okoz neked, amire talán még nem volt példa.

OROSZLÁN

Kicsit döcögősen kezdődik, de aztán beindul a hétvégéd. A napokban megnő a  szexuális étvágyad, így mikor épp nem a szerelmed kényeztet, akkor hajlamos leszel arra, hogy titokban is örömöt szerezz magadnak. Légy óvatos, mert rajtakaphat a pasid!

SZŰZ

Amikor épp nem veszekedtek Mr. Biggel, akkor vadul gyűritek a lepedőt, és több új izgalmas szexpózt is kipróbálhattok. A szinglik pedig megvehetik életük első vibrátorát, vagy ha már van: jöhet a legújabb, és legmenőbb játékszer.

MÉRLEG

Sokszor érezheted lélektelennek a szexet. Sokat csináljátok az embereddel, de nem olyan kielégítő, mint korábban. Át kellene gondolnod, mit is akarsz ettől a kapcsolattól! A szinglik viszont sokat flörtölnek a neten, ami feldobja a napjaikat.

SKORPIÓ

Sajnos nem ez lesz életed legjobb hétvégéje, Skorpió. A pasid fokozottan dominánsnak mutatkozik az ágyban, és olyan szokásokat vesz fel, amik nincsenek ínyedre. A szinglik legkésőbb egy csalódást keltő szex után jöhetnek rá arra: rossz pasit választottak.

NYILAS

A szex mindig jó köztetek, mivel tökéletesen kielégíti az igényeidet a szerelmed, ráadásul újabb pózokkal kísérleteztek. Ám te is tudod, hogy a jó szex kevés egy tartós kapcsolathoz, ezért elgondolkodtok a folytatáson.

BAK

Fülledt, romantikus hétvége vár a párban élő Bakokra. Kimondottan nyitottak lesznek egymás kérésére, így végre teljesülhetnek a nagy vágyaik. A szinglik a barátaik révén megismerkedhetnek egy atomszexi pasival.

VÍZÖNTŐ

Párban élőként, ha te nem rázod fel a nemi életeteket, akkor sajnos más sem fogja. Szóval, ha szexre és izgalmakra vágysz, neked kell kezdeményezned az emberednél. Az egyedülállóknak viszont kilátásban van egy szexi kaland!

HALAK

Egész hétvégén gyűritek majd egymást a pasiddal, méghozzá a legkülönfélébb helyeken és módokon, mert iszonyatosan be lesztek gerjedve. A szinglik is megismernek valakit, akivel szeretnének mielőbb ágyba bújni!