Talán a tavasz teszi, de elképesztő mértékben felélénkül a zodiákus tagjainak szerelmi élete és olyan forró, szenvedélyes hetek várnak rájuk, amit most még el sem tudnak képzelni! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a márciusi szexhoroszkóp:

KOS

Szingli: Ez a te hónapod, Kos! Olyan ellenállhatatlan vonzerővel leszel felruházva, hogy lazán találhatsz pasit, még akkor is, ha csak egyéjszakás kalandra vágysz.

Párkapcsolatban: Nem kertelsz, kerek-perec megmondod a pasidnak, hogy mire vágysz. Sok mindenre fog igent mondani, de néhány ötletedet offolhatja. Ez azért nem rossz eredmény, nem gondolod, Kos?

BIKA

Szingli: Meglehetősen hűvös, távolságtartó leszel a hónapban, de csak meg akad valakin a szemed, aki bizony forró érzésekkel tölti meg a testedet és a lelkedet. Ha bedobod magad, ő lehet új crushod!

Párkapcsolatban: Beindul az élet közted és a pasid között. Eljártok randizni, együtt nézhettek pornót, de még a swingerezés is terítékre kerül, annyira bevállalósak lesztek hirtelen.

IKREK

Szingli: Furcsa hónap lesz ez számodra Ikrek, ugyanis több pasibarátod is randira hív, és akármilyen szokatlan is legyen a felállás: épp az egyikük lehet az új szerelmed, akivel hamar az ágyban találhatjátok magatokat.

Párkapcsolatban: Sokat javul a kapcsolatotok a hónapban, ami főleg annak köszönhető, hogy sok izgalmas randit iktattok be, és helyt adtok a spontán szeretkezéseknek, és akár a leghajmeresztőbb helyen is egymásnak estek.

RÁK

Szingli: Minden jel szerint megtalálod az új hercegedet a hónapban, méghozzá a barátaid segítségével! Ha nem is mutatnak be titeket egymásnak, érdemes eljárnod velük bulizni meg szórakozni, ahová hívnak.

Párkapcsolatban: Elvileg nem vagy gondolatolvasó, és az embered sem. Ha ezt szem előtt tartjátok, és nyíltan kommunikáltok, életetek egyik legforróbb hónapja vár rátok. Nyugodtan beszéljetek az igényeitekről!

OROSZLÁN

Szingli: Nagyon vágysz a környezetváltozásra, ezért utazásra vagy költözésre adhatod a fejedet a hónapban. Bárhová is mész, nagy az esélye annak, hogy pont ott találod meg a szerelmet!

Párkapcsolatban: A hónap témája nálatok az adok-kapok egyensúlyának megteremtése és betartása, de nemcsak a házi munkában, hanem a szexben is. Ennek köszönhetően olyan szexi élményekben lesz részed, amikben rég nem volt.

SZŰZ

Szingli: Ezt a hónapot az önvizsgálat jegyében töltöd. Alaposan átgondolod a kapcsolati kudarcaidat, és bizony sok izgalmas felfedezést teszel, ami segít a jövőben elkerülni a csalódásokat.  

Párkapcsolatban: Sorsdöntő időszak ez a kapcsolatod számára, ugyanis vagy együtt maradtok, vagy elválnak útjaitok. Szóval vagy békülős vagy búcsúszexre van kilátás a hónapban.

MÉRLEG

Szingli: Kétszer is gondold meg, kivel randizol vagy kivel bújsz ágyba, mert csalódás  érhet, ha rosszul választod meg a pasit. Ha erre odafigyelsz, akkor megtalálhatod a számodra legtökéletesebb férfit.

Párkapcsolatban: Kísérletezős kedvetekben vagytok a pasiddal, és ezért meghívtok egy harmadik személyt is ágyba, vagy bevásároltok pár szexkütyüt, ami sok-sok emlékezetes estét nyújt majd nektek.

SKORPIÓ

Szingli: Egész hónapban iszonyatosan szexi és vonzó leszel. Ha ahhoz van kedved, izgalmas szexkalandokban lehet részed, mert mostanában lépten-nyomon megismerkedsz valakivel.

Párkapcsolatban: Minden igényedet kielégíti a következő hetekben a pasid, kedves Skorpió. Átszeretkezitek a márciust, méghozzá a legkülönfélébb módokon, sok vadító szexpózt és szexjátékot kipróbálva.

NYILAS

Szingli: Rengeteg lehetőséged lesz bepasizni. Igazi szexbomba leszel, aki mágnesként vonzza az ellenkező nemet, akiket lazán ágyba is vihetsz, ha ahhoz van kedved.

Párkapcsolatban: Talán a tavasz teszi, de olyan forró és szexgazdag időszak elé nézel a szerelmeddel, amiben rég volt részetek. Szinte állandóan megkívánjátok egymást, és készen álltok a legvadabb ötleteiteket is kipróbálni.

BAK

Szingli: Szeretnél találkozni álmaid szerelmével. De mégis hogyan, amikor állandóan dolgozol, Bak? Ha végre időt szánnál arra, hogy szórakozni menj a csajokkal, vagy ismerkedj a neten, hamarabb teljesülne a vágyad, mint azt gondolnád!

Párkapcsolatban: Felpezsdül a kapcsolatod a lovagoddal, akivel összeköltöztök, vagy pedig utazgatni fogtok a hónapban, és a sok új élmény üdítő hatással lesz a nemi életetekre, ami elképesztően gazdag és intenzív lesz!

VÍZÖNTŐ

Szingli: Mindig lesz kivel ismerkedi, flörtölni, mert valósággal rád tapadnak a pasik. Ám egy sincs olyan, akivel komolyan ismerkednél, ezért sokszor az esti maszturbáció lesz az, ami megkoronázza a napjaidat.

Párkapcsolatban: Eléggé feszült lesz közted és Mr. Big között a hangulat. Szinte állandóan összevesztek majd valamin, de legalább a kibékülés is forró és heves lesz. Azért csak óvatosan a vadulással!

HALAK

Szingli: Ideje visszaülnöd a nyeregbe Halak, és elkezdeni ismerkedni. Lehet, nem a hónapban leled meg a Nagy Ő-t, de attól még több kellemes randiban is lenne részed!

Párkapcsolatban: Márciusban közelebb kerültök egymáshoz a szerelmeddel. Sokkal nyitottabbak vagytok egymás kéréseire, így élménygazdag hónap elé néztek, különösen a szex tekintetében. Olyan gyönyöröket okoztok egymásnak, hogy alig birtok majd kimászni az ágyból.