Vannak, akik nyitott kapcsolatban élnek, vannak, akik swingerek és vannak, akik a klasszikus monogámiában hisznek. Persze alapvetően ezek között nem lehetetlen az átjárás, így nem kizárt az sem, hogy egy nyitott kapcsolatban élő pár egyszer csak monogám lesz, ahol az sem, hogy a monogámok a nyitott kapcsolatra, vagy éppen a swinger létre térnek át. Na, de azért lássuk be, ilyen 1000-ből talán 1-szer, ha megtörténik. Nos, a ritka kivételek közé tartozik Rosie Kay, akinek a döntése végül a kapcsolatát mentette meg. 

A 34 éves Rosie Kay közel egy évtizede fordított hátat a monogám kapcsolatoknak, állítása szerint pedig ez volt élete legjobb döntése. 

Korábban bizonytalan, ragaszkodó és gyakran féltékeny voltam. Mosz azonban kivirágoztam. Először nagyon féltem attól, hogy másokat meztelenól látok, a legnagyobb félelmem pedig az volt, hogy a párom elhagy valaki másért, amint ellátogatunk egy swinger klubba. 

– vallotta be Rosie Kay, aki végül élete legpozitívabb csalódását élte át. 

A swingerekről él egy általános tévhit, mi szerint egy tálba dobálják a kulcsaikat azért, hogy aztán eldöntsék, ki kivel fog szexelni aznap este. Nos, az igazi swingerpárok előre kommunikálnak a szexről, egyáltalán nem arról van szó, hogy véletlenszerűen szexelünk idegenekkel 

– magyarázta a New York Postnak a nő, majd hozzátette: 

Megtanultam, hogy a kapcsolatok terén nem létezik egy mindenkire érvényes megközelítés, és ezt szeretném megosztani másokkal is. Kay a magazinnak azt is elárulta, hogy szexuális partnereket egy swingereknek szóló weboldalon találnak, ám az oldal kizárólag tagok számára elérhető. A nő azt is elárulta, hogy az életmódjuknak köszönhetően, nem csak szexpartnereket, de tartós barátságokat is találtak, ugyanis mint mondja: ez egy rendkívül támogató közösség. 

Felnyílt a szemem. Teljesen máshogy látom már a szex és az intimitás csodálatos világát. Határozottan kevésbé vagyok ítélkező, remek swinger barátokat szereztem, párokat és egyedülálló nőket egyaránt. 

– magyarázta Rosie Kay, aki ma már pénzt is keres azzal, hogy korábban hátat fordított a monogámiának, a nő ugyanis 100 dollárt keres azzal óránként, hogy swinger újoncoknak ad tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan tegyék meg az első lépéseket. 

Szavazás

(via)