A hétvégi horoszkóp szerint ez a (kellemes) csalódások hétvégéje lesz. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Mindketten fáradtak lehettek a szerelmeddel, de legalábbis nem vagytok jó passzban, és emiatt könnyen összerúghatjátok a port. Most különösen érdemes odafigyelned a pasid ki nem mondott szavaira, mert a gesztusaiból sokat megtudhatsz az érzéseiről.

Bika

A napokban többet megtudhatsz arról, hogyan érez a pasid, és mire vágyik. Próbálj meg nem a negatívumokra fókuszálni, hanem arra, hogy megnyílt neked, és így lehetőségetek van változtatni. A szinglik figyeljenek az álmaikra, mert bármilyen különös is legyen, de a segítségükre lehet a párkeresésben!

Ikrek

Vedd észre a jeleket, Ikrek, amiket makacsul próbálsz ignorálni. Ha arra utalnak, hogy nem a megfelelő ember mellett vagy, akkor célszerű lehet most kilépned a kapcsolatból, mert később sokkal jobban fog fájni. A szinglik is kaphatnak jeleket azzal kapcsolatban, kinek kellene adniuk egy esélyt.

Rák

Végre annyi szenvedés, és befuccsolt kapcsolat után megismerkedsz valakivel, aki tényleg más, mint a többi. Kezdetben még talán bizalmatlan lehetsz, de mindenképpen adj egy esélyt kettőtöknek. A párban élők pedig készen állnak arra, hogy a hétvégén átbeszéljék a jövővel  kapcsolatos terveiket.

Oroszlán

Abban bíztál, hogy romantikus hétvégétek lesz, ehelyett lapos, már-már unalmas lehet. Ne aggódj, nem lesz ilyen mindkét nap! Legkésőbb vasárnap fordulhat a kocka, és megkapod a vágyott élményeket, és talán még a romantikát is! A szinglik is készüljenek arra: a randipasijuknak kell egy kis idő, amíg feloldódik.

Szűz

Nagyon jól indul a hétvégétek Szűz, de utána adódhat egy kis feszültség, amiből hatalmas vita robbanhat ki, ha nem békültök ki azonnal vagy kerestek rá megoldást. Ha szeretnéd békésen, és romantikus hangulatban tölteni a következő napokat, akkor ne ragaszkodj a veszekedéshez.

Mérleg

Tedd fel magadnak a kérdést: csak azért vagy együtt a pasiddal, hogy legyen valakid? Érdemes ezt végiggondolni, és szembenézni azzal, amit megpróbálsz magad elől elrejteni. Nem lenne jobb kilépni belőle és találni valakit, ami mellett igazán boldog lehetnél? Szingliként sem jó ötlet most összejönni valakivel azért, hogy ne legyél egyedül.

Skorpió

A hétvégén jöhet el annak a napja, hogy meglátod a pasid valódi arcát Skorpió, és az minden lesz, csak nem szívderítő. Nem számít, milyen régóta vagytok együtt, lehet, hogy csak pár napja ismered az embert, de sajnos kénytelen leszel belátni: rossz lóra tettél, és nem az, akinek hitted.

Nyilas

A napokban sor kerül néhány komoly lelkizésre, hogy tisztázzátok a kapcsolatotokat, és egyáltalán a jövővel kapcsolatos elképzeléseiteket. Csak ezután dőlhet el: még szorosabb lesz a köztetek lévő kötelék vagy inkább búcsút intetek egymásnak. A szinglik is könnyen kiszúrják a randipasik között azokat, akik nem terveznek komolyan.

Bak

A következő napokban közelebb kerültök egymáshoz a szerelmeddel. Végre igazán azt érzed: érted őt, és ez sokat fog lendíteni a kapcsolatotokon. A szinglik pedig egy meglepően tartalmas randira számíthatnak, amit ráadásul egy barátnőjük hozott össze. Még az is lehet, hogy hamarosan megköszönhetik neki az álompasit!

Vízöntő

Mostanában kicsit háttérbe szorult a szerelmi életed, ezt te is érzed, Vízöntő. Éppen emiatt kellene a napokban felpörgetni a dolgokat, mielőtt eltávolodtok egymástól. A szingliknek is ideje visszaülni a nyeregbe, és mondjanak igent a randizási lehetőségekre, ne dekkoljanak otthon a hétvégén!

Halak

Izgalmas hétvége elé nézel Mr. Biggel. Baráti bulikkal, mozival, több programmal is készültök, mivel szeretnétek felturbózni a kapcsolatotokat, ami sikerülni is fog! A szinglik pedig a barátnőikkel partizva ismerkedhetnek meg egy nem mindennapi pasival, akinek azonnal bizalmat szavaznak.