Az a gyanúd, hogy a pasid más csajokkal flörtölget? Akkor csekkold a jeleket, mert nem kizárt, hogy igazad van. Íme, 7 jel, hogy a pasid más lányok után is érdeklődik.

Szorongani kezd, ha nincs nála a telója 

Korábban órákig is elvolt a telefonja nélkül, de most rosszul lesz, ha csak egy pillanatra is le kell tegye? Ideges, ha nem találja vagy szorongani kezd, ha téged a mobilja közelében lát? Lássuk be, azért ez elég gyanús...

Megváltozik a viselkedése 

Régebben ragaszkodó, kedves és odaadó volt, most pedig távolságtartó és hűvösebb? Ennek persze számos oka lehet, de ha a viselkedése drasztikusan megváltozik, akkor nem kizárt, hogy valaki más is bekerült a képbe. Légy résen, és derítsd ki minél hamarabb, mi történik körülötted. 

Elbújik, ha sms-t, messenger üzenetet ír

Korábban mindig közveletnül melletted választolt az üzeneteire, egyáltalán nem zavarta, hogy esetleg látod, de most elbújik, ha válaszolni akar valakinek? Nos, ezen nincs mit szépíteni, fixen titkol valamit. 

Megváltoztatja a jelszavát a telefonján 

Az nyilvánvalóan nem túl egészséges, ha a párok nézegetik egymás telefonját, de abban nincs semmi rossz, ha tudjátok egymás jelszavát. Ha ez nem azért van, mert folyamatosan a másikat csekkolgatjátok, akkor ebben semmi fura nincs. Ha viszont a srác hirtelen megváltoztatja minden előzetes bejelentés nélkül a kódját, akkor ott valami para van. Ő akkor valamit el akar sumákolni...

Nincsenek közös fotóitok (SEHOL)

Természetesen nem azt mondjuk, hogy egy párkapcsolatot a közösségi média felületeken kell élni, de azért az elég gyanús, ha nincs egyetlen közös fotótok sem fent. Sőt, az még furcsább, ha egyébként volt, de ő letörölte, vagy elrejtette őket a nagyvilág elől. Ha a pasi alapból nem egy nagy Facebook vagy Instagram posztoló, akkor nincs okod annyira aggódni, mert valószínűleg egyáltalán nem érdekli a social media. Ha viszont állandóan posztol, minden egyébről, csak éppen rólad nem, ha nem vállal fel nyilvánosan, akkor élhetsz a gyanúperrel, hogy rejtegetni próbál téged, minden bizonnyal valaki elől. 

Nem találkozol a barátaival 

Egy srác, ha valakit nagyon szeret, akkor büszkén mutatja be őt a barátainak is. Ha nálatok ez nem történt meg, vagy korábban megtörtént, de újfent nem hív el a baráti összejövetelekre, akkor nagy az esélye annak, hogy nem is akarja, hogy ott legyél. Ez nem jó jel, mert arra utalhat, hogy bekerült a képbe egy másik nő, akivel talán pont ekkor találkozgat... 

Nem akar veled lógni

Ha régen sok közös programot csináltatok, de újabban ezek elmaradoznak, akkor felmerülhet a kérdés, mi változott? Ha már nincs kedve időt áldozni a kapcsolatotokra, akkor nem kizárt, valaki másra szánja azt, amit korábban rád. Minél hamarabb derítsd ki, mi történik, mert egy ilyen kapcsolatban benne ragadni kész rémálom. 

(via)