Egy párkapcsolati szakértő állítja, vannak olyan tulajdonságok, amikből könnyedén kiderülthet, hogy a pasi képes lenne-e megcsalni

Megrögzött hűtlen?

Azt a mondást már biztosan te is hallottad, hogy aki egyszer csaló, az mindig is csaló marad, és egészen tuti, el is gondolkodtál ennek az igazságtartalmán. Nos, ez így önmagában elég közhely, és egyáltalán nem is feltétlenül igaz, de a párkapcsolati szakértő most felfedte, melyek azok a pasi tulajdonságok, amik arra engednek következtetni, hogy a srác bizony megrögzötten hűtlen. 

Konkrét személyiségjegyek 

Dr. Lurve, a Sydney-ben élő szerelmi guru a a sporteluxe.com-nak adott interjújában beszélt arról, hogy azok a pasik, akik rendelkeznek 3 konkrét személyiségjeggyel, azok nagyobb eséllyel csalják meg a párjukat. A szakértő kijfejtette: 

Vannak bizonyos tulajdonságok, amik hajlamosabbá tesznek a megcsalásra (...) Sok oka van annak, hogy az emberek hűtlenek, de a legtöbb esetben ennek semmi köze a másik félhez, egyszerűen csak az elkövető kvázi önpusztító hajlamai okozzák a bajt. 

Na, de mik ezek a tulajdonságok?

Dr. Lurve szerint a csalók általában sokkal kevésbé empatikusak, mint mások. Az ilyen embereket általában csak a saját szükségleteik érdeklik, a másik gondja, baja hidegen hagyja őket. A szakértő szerint továbbá a csalfaságra hajlamos férfiak nem tudnak pókerarcot vágni. A hűtlen férfiak ezen túlmenően jellemzően férfiasabb, szögletesebb vonásokkal rendelkeznek, nagy eséllyel karakteresebb az állkapcsuk, valamint erőteljesebb a szemöldökük. 

(via)