Döbbenetes történetet osztott meg a 31 éves Jess Potter a TikTokon: a lány elmesélte, hogy a pasija – akivel mér 4 éve együtt volt –, a nevelőanyjával csalta meg. 

Már 4 éve együtt voltak

Rendben, itt a történet, ami az exem és a mostohaanyám között történt. Szóval 4 évig voltam együtt a pasimmal, a nevelőanyám pedig már 25 éve volt az életem része

– kezdte a TikTok-ra feltöltött videójában Jess, aki azt állította, hogy a barátjával elmentek vacsorázni, ezt követően pedig az apja és a mostohaanyja házában töltötték az éjszakát. A lány azt mondja, hajnali 5 óra körül arra ébred, hogy a pasija eltűnt mellőle az ágyból. 

A lebukás

Lementem a földszintre, hogy megnézzem, hol van. A kanapén feküdt egy takaróval magán, mire én azt gondoltam: „Mi a franc?”

Jess ekkor bemerészkedett az ebédlőbe, ahol két üres pezsgőspoharat és két mobiltelefont fedezett fel. 

Ott voltak a ruháik a földön. Ezután visszamentem a nappaliba és lehúztam róla a takarót. 

A pasi tök meztelen volt, kapkodva próbált felöltözni, így magára kapta Jess mostohaanyjának a bugyiját....A fiatal lány ekkor üvöltözni kezdett a pasijával, amire az apja és a nevelőanyja és felébredtek. Megdöbbentő, hogy a mostohaanyja azzal próbálta leplezni az esetet, hogy állította, a srác biztos a mosókonyhából, véletlenül kapta magára az ő bugyiját. 

@jesspotter_xx Replying to @social&realityTV investigation for everyone asking about the story of why im single…here u go…#mafsuk #marriedatfirstsight #marriedatfirstsightuk #mafs22 #fy #fyp #cheating #cheatingex ♬ original sound - Jessica Anne

Mindent elspöprő bizonyíték 

A lány azonban azt állítja, hogy a mindent elsöprő bizonyíték, hogy ezek ketten összeszűrték a levet ott éktelenkedett a konyhaasztalon. Ott ugyanis tökéletesen látszott mindkettejük kézlenyomata – valószínűleg az asztal annyira poros volt –, vagyis nagy eséllyel ott is szexeltek. A lány a videóban arról is beszélt, hogy ezek után persze kidobta a pasiját, valamint az apja is elvált a feleségétől. Az eset azonban súlyos mentális problémákat okozott neki, terápiára is el kellett mennie. 

Sok időbe telt, mire túlléptem rajta. Ezért voltam 5 évig egyedülálló

– mondta a felvételen Jess, aki mellett a kommentelők is kiálltak: 

El sem tudom képzelni, mit érezhettél, de nincs szükséged ilyen emberekre az életedben

– írta az egyik hozzászoló. 

Ilyenkor lehet perelni, kártérítés, szükség is van rá, hiszen a terápia drága 

– fogalmazott egy másik. 

Újra rátalált a szerelem 

Jessre egyébként időközben újra rátalált a szerelem, egy december 31-i Instagram-posztjában azt írta: 

6 hónappal ezelőtt beleszerettem ebbe a gyönyörű emberbe! Pont jókor léptünk egymás életébe és rohadtul szeretlek!!!! 2023 nagy év lesz számunkra!! Igyunk a következő 99 évre, amit együtt töltünk! 

(via)