Belegondolni is borzasztó, mit élhetett át az a fiatal lány, aki egyszer csak a semmiből jött rá, az apja sötét titkára, vagyis, hogy ő nem más mint egy sugar daddy. 

Heves viták 

„Egy évvel ezelőtt tudtam meg, hogy az apám sugar daddy. Egy nálam sokkal fiatalabb nővel jár együtt. Először egyáltalán nem tudtam elfogadni, volt is jó pár, heves veszekedésem az apámmal emiatt. Az elmúlt egy évben arra a következtetésre jutottam, hogy ez egyáltalá nem fair, és most másikat szeretnék segíteni, akik esetleg hasonló helyzetbe kerültek. Üzenem mindenkinek, hogy egyáltalán nem baj, ha vannak a szüleidnek olyan döntései, amiket te egyáltalán nem támogatsz vagy nem tudsz azonosulni vele. 

Elváltak  a szüleim 

Az én helyzetem hat éve kezdődött, amikor a szüleim elváltak, csúnya válás volt. Az anyukám megcsalta őt egy másik férfival, mert azt állította, hogy apám nem szán rá elég időt és nem is érdeklődik iránta. Ez persze apámnak nagyon fájdalmas volt, sőt mindennek a tetejébe anyám anyagilag is le akarta nullázni apámat. 

Apám mindig karrierista volt, ahhoz pedig, hogy előrelépjen nyilván sokat dolgozot, viszont emiatt nekem és az anyámnak mindenünk megvolt. Az a tény, hogy anyám megcsalta, nagy hatással volt apámra, annyira, hogy nem is vágyott új kapcsolatra. Aztán két-három évvel ezelőtt kezdett nyitott lenni a sok unszolás után. Akkor azt tanácsoltam neki, hogy regisztráljon egy társkereső oldalra, ezután pedig elment pár randira is. 

Furcsán kezdett apám viselkedni 

Ezek után nem viszont nem beszélt a randikról, én meg nem feszegettem a témát. Viszont furcsán kezdett viselkedni, később pedig kiderült, miért. Egy kollégájra tanácsára ugyanis sugar daddyként kezdett randizni, ez pedig nagyon is bejött neki. Apám jelenleg nálamnál is fiatalabb lányokkal találkozgat, s bár azt mondja, komoly kapcsolatba nem kezdene velük, de állítása szerint ez teszi boldoggá. Sokáig undorodtam ettől az egésztől, de most már úgy vagyok vele, hogy inkább ezt csinálja, mint valami prostihoz menjen. Ez őt boldoggá teszi, és ki vagyok én, hogy tönkretegyem a boldogságát.”

(via)