Egy New York-ban élő fiatal lány, Mia Wilson osztotta meg a történetét, melynek tanúsága szerint folyamatosan furcsa megjegyzéseket kapnak a párjával. Ugyanis a  lány a magasabb, nem kevesebb, mint 18 centivel. Emiatt pedig idegenek hada áll beléjük és kérdezi meg, hogy a szex egyáltalán így tud-e működni. 

Döbbenetes beszólások

A fiatal pár néhány héttel ezelőtt kötötte össze az életét, s azt már megszokták, hogy idegenek trollkodnak velük amiatt, hogy Mia a magasabb, de megdöbbenve szembesültek vele, hogy a barátaik sem támogatják a kapcsolatukat. A lagzi előtt ugyanis az egyik barátjuk nemes egyszerűséggel közölte, hogy nem kellene összeházasodniuk. Mia teljesen kiakadt ettől, mert bár megjegyzések sorozatával szembesültek már, de, hogy barátaik is azt akarják, szakítsanak, az sokként érte. 

A férjem kb. 18 centivel alacsonyabb nálam. Ez a magasságkülönbség fel sem tűnne senkinek, ha fordítva lenne, de így láthatóan sokak számára riasztó a dolog 

– mesélte Mia, aki arról is beszámolt, egyáltalán nem ritka, hogy idegenek lépnek oda hozzájuk, és kérdezik meg, így hogyan tudnak szexelni. 

A legdurvább eset

Sőt, a lány elmondása szerint olyan is volt, hogy egy nő megvárta, amíg ők ketten befejezik a csókolózást, majd odament hozzájuk és megkérdezte, rokonok-e. (Elnézést, mi? 😀)

A legdurvább eset pedig talán az volt, amikor a pár az újságba szerette volna betetetni az esküvőjük hírét, amihez egy fotót is küldtek. A lap munkatársai pedig értetlenül annyit reagáltak vissza, hogy a felvételen úgy tűnik, Mia a magasabb, és megkérdezték, nincs-e másik képük. Ekkor Mia úgy döntött telefonon hívja fel az újságot, hogy elmondja, mi is a helyzet. 

Megnyugtattam, hogy tényleg magasabb vagyok nála, ráadásul 18 centivel. Közöltem, rengeteg fotóm van, amik tökéletesen illusztrálják is a magasság különbséget. Teljes csend fogadott a vonal másik végén. 

Tesznek a sztereotípiákra 

Miát és a párját ezen attrocitások ellenére egyáltalán nem érdeklik a beszólások, és tesznek a sztereotípiákra. 

Az igazság az, hogy én nem látom a férjem magasságát, és ő sem az enyémet 

– mondja Mia, vélhetően arra utalva, hogy számukra egyáltalán nem ez a lényeg. 

Ő egy zseniális, gondoskodó, mélyen jó és vicces ember 

– mesélte a férjéről a lány, aki úgy gondolja, nem az határozza meg a férfi és női szerepeket, hogy ki a magasabb vagy alacsonyabb. 

(via)