Az exek kérdése egy kapcsolatban mindig nagyon bonyolult. A dolgokat pedig még tovább nehezítheti, ha a párod jóban marad a volt csajával, olyannyira jóban, hogy akár még az esküvőjére is meghívja. A Cosmo egyik olvasója most arról számolt, megtiltotta a pasijának, hogy elmenjen az exe esküvőjére, mert szerinte vele szemben ez tiszteletlenség. Szerinted? Szavazhatsz is róla a cikkünk végén! 

Jóban maradt az exével

„3 éve vagyunk együtt a pasimmal, és alapvetően minden szuper köztünk, azonban van valami, amin mostanában sokat vitázunk. Ő jóban maradt a korábbi barátnőjével, akivel azért szakítottak annak idején, mert mindketten úgy érezték, elmúlt köztük a szerelem. Már eleve azt nehéz volt elfogadnom, hogy ők tartják a kapcsolatot, sőt barátok. Párszor én is találkoztam a lánnyal, igyekeztem nem féltékeny lenni rá, hiszen a pasim nem adott okot a gyanakvásra, mégis furcsa érzés volt, hogy ugyanabban a társaságban vagyunk, így egy idő után én nem mentem már mindig azokra az eseményekre, ahol ő is ott volt. Persze ez a barátomnak nem annyira tetszett, de megmondtam neki, hogy ez engem kényelmetlenül érint, és nem akarok hangulatgyilkos lenni.

Meghívta az esküvőre

Most azonban történt valami, ami mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül. A lány meghívta az esküvőjére, ráadásul nélkülem. Szerintem ez baromi nagy tiszteletlenség, ezért megkértem a pasimat, hogy ne menjen el. Ő nem érti, mi ezzel a problémám, állítja én azért nem kaptam meghívást, mert az exe érzi, nem kedvelem. Oké, de ez így akkor is nagyon ciki, hiszen a pasimmal nem pár hete vagyunk együtt, hanem 3 éve. Nem tudom, hogy mit csináljak, azzal, hogy megtiltom neki, elmenjen, lehet csak magam ellen hangolom a párom, azt pedig nem szeretném. 

Tanácstalanság

Sokat veszekszünk erről az utóbbi időben, ő rendre azt mondja, menni akar, hiszen jóban vannak. Nekem ez viszont nagyon fáj, és hiába beszélek neki az érzéseimről, úgy érzem süket fülekre találok ebben a kérdésben. Bevallom őszintén, nagyon tanácstalan vagyok. Ti mit tennétek a helyemben? ” 

Szavazás