Ha az ember névtelenül akarja kikeseregni magát, akkor csodás hely a Reddit, mert ott például azt is bele lehet kiabálni az internetbe, hogy milyen szemét indokot hozott fel a pasid, amikor kitalálta, hogy elhagy. Az alábbi 5 minisztori olyan nőktől származik, akik éltek a lehetőséggel, és elmondták, mivel indokolta az exük a szakítást.

1. Gyász

Kezdjük egy olyan férfival, aki a jelek szerint nem a jóban-rosszban-típusú kapcsolatok híve:

nem tudok/akarok a gyászoddal foglalkozni.

Ezt az indokot adta a lovag egy olyan nőnek, akinek éppen meghalt az egyik szülője. Mint valamennyi ilyen sztorira, erre is érvényes: bár az időzítés lehetett volna jobb (=csak jobb lehetett volna), végső soron jobb, ha az ember minél előbb megszabadul egy olyan férfitól, aki az első nehézségnél feladja.

2. Továbbtanulás

Valaki arra emlékszik vissza, hogy a gimis pasija milyen dumával hagyta faképnél, amikor kijárta az iskolát:

a legelső barátom azért hagyott el, mert azt mondta, hogy most már megy az egyetemre, és ott más, jobb nőkkel fog találkozni.

Túlságosan optimista volt ez a srác, mert a lány írja, hogy a mai napig szingli, és a szakítás után kétszer is újra bepróbálkozott. Persze válaszra sem méltatták.

3. jóhírnév

Aki az alábbit írta, a lány maga is említi önmagáról, hogy ázsiai származású, és mint sok ázsiai nő, ő is alacsony és vékony:

úgy nézel ki, mint egy gyerek, és nem akarom, hogy ha kimegyünk az utcára, az emberek pedónak nézzenek.

Szóval ha azt hitted, hogy a férfiakat nem érdekli, hogy ki mit gondol róluk, akkor természetesen rosszul hitted.

4. Testsúly

Persze, hogy sajnos olyan is létezik, hogy valakit a testsúlynövekedése miatt hagynak el. Ez szintén egy iszonyatosan durva történet, Amerikából:

hirtelen és megmagyarázhatatlanul elkezdtem hízni. Ellenőrizte a kajámat, rendszeresen átkutatta a szobámat, hogy nem dugdosok-e nasit, és elérte, hogy már szégyelltem enni a jelenlétében. Hiába mondtam neki, hogy semmit nem csinálok másként, nem volt hajlandó elhinni. Akkoriban nem volt biztosításom és nem volt pénzem orvosra. Végül közvetlenül az esküvőnk előtt hagyott el, mert, azt mondta, »nem akarok egy dagadtat elvenni«.

Egy évvel később tudta csak ez a bizonyos lány megnézetni magát egy orvossal, az derült ki, hogy pajzsmirigy-problémái vannak, ez okozta a testsúlygyarapodását. A férfi akkor azonban már messze járt.

5. Jótanács

És még egy indokolás, amitől megáll az ember esze:

mert az összes barátom azt mondta.

Igen, egy férfi azzal indokolta, hogy miért lép ki a kapcsolatából, hogy azért, mert a barátai ezt mondták neki.

Wow.

Via