A szakítás soha nem könnyű dolog, 💔 de akkor különösen nehéz, ha nem megcsalás, hűtlenség, féltékenység vagy más gáz dolog miatt történik, hanem azért, mert a két fél a szerelem ellenére felismeri, hogy nem valók egymáshoz. Ez lehet eltérő tervek és jövőképek, külföldre költözés vagy más miatt is — az azonban biztos, hogy ilyenkor különösen  nagy szívás a szakítás. A TikTok új szakítási trendje most ezt a nem túl pozitív élményt dolgozza fel egy elég különös módon. 

Új szakítási trend terjed a neten

Az új szakítási trend szerint a két szakítani kívánó fél eltölt egy utolsó hétvégét együtt, amiben visszaemlékeznek a jó pillanatokra, az őrült bulikra és a közös élményeikre; valamint esetleg utoljára meglátogatják a kedves helyeiket. Ezek után viszont végleg búcsút mondanak egymásnak és külön-külön folytatják az életüket. 💔

@tovahparpar It won’t hurt this bad forever, right? 💔#heartbroken #breakup #love #healing ♬ original sound - Therapy

A fenti videóban lévő pár például éppen össze akart egymással költözni, amikor a csajszi egy szuper álláslehetőséget kapott egy másik városban, ezért inkább a szakítás mellett döntöttek — előtte viszont csináltak egy szakítási hétvégét, amit a TikTok-on is megörökítettek!

Az embereket teljesen megosztja a dolog

A fenti párhoz hasonlóan már vagy egy tucat felhasználó megörökítette a szakítási hétvégéjét a TikTok-on, ami egyesek szerint totál menő és felnőttes dolog, mások szerint viszont kész őrület! 🤪 Egy csomó komment érkezett a videójuk alá, ezeket kedvelték a legtöbben:

@markiboy171 Ez tök menő és felnőttes! Gratula, hogy így tudjátok kezelni a szakítást!🥰
 @miss.tea3 Ez most komoly, hogy ez az új Tik Tok trend?
@paulinemxrie Sosem fogom megérteni, hogy ez miért jó...
@smfhalec Egy életre traumatizálna, ha ezt végig kéne csinálnom! 
@eva.walterss Ennél rosszabb szakítást el sem tudnék képzelni! 

Te mit gondolsz a dologról? Te is bevállalnál egy szakítós hétvégét vagy ezt totál elképzelhetetlennek tartod?

Szavazás

Via