A párkapcsolati tanácsadók egyre több olyan tippet adnak TikTok-on, ami megkönnyítheti a szerelmi életünket: egyesek például a  megcsalási szerződést megkötését javasolják, mások a hűtlenség első jeleire hívják fel a figyelmet, vannak pedig olyanok is, akik szerint egy bizonyos mondat után ki kell lépcsni egy kapcsolatból! 💔

A szakértők szerint ugyanis van egy olyan undorító mondat, ami után minden helyzetben, mindenféle életszakaszban azonnal szakítani kell a pasival! 😲 Hogy mi is ez a mondat? Íme!

Azonnal szakíts a pasival, ha ezt hallod tőle

A TikTok egyik párkapcsolati tanácsadója, @datingbylion nemrég megosztott egy olyan videót, amiben azt ecseteli, mikor kell mindenképpen szakítani egy pasival. Példának felhozott egy mondatot, ami után szerinte azonnal ott kell hagyni a csávót, nincs kifogás!

Hölgyeim, amint egy pasi azt mondja, hogy túl elfoglalt ahhoz, hogy időt szakítson rád, egyből lépj le! Mondok is két okot, miért tegyél így!

— kezdi Lion, a párkapcsolati tanácsadó, aki egyből belevág a közepébe. Egyrészt, a tanácsadó szerint nincs olyan, hogy valaki "túl elfoglalt" ahhoz, hogy időt szakítson rád. Az igazság szerint igazából nincsen annyira odáig érted. Ha ugyanis rajongana érted a pasi, akkor a prioritása lennél, történjen bármi az életében!

Íme még egy ok a szakításra...

És hogy mi a második ok? Az, hogy tényleg elfoglalt. Tele van a  hócipője a melóval, a családjával, esetleg anyagi gondjai, egészségügyi problémái vannak, vagy bármi más. Végtére is teljesen mindegy. A lényeg, hogy túlságosan elfoglalt most egy kapcsolathoz és nem tud veled foglalkozni.

A párkapcsolati szakértő szerint viszont ez utóbbi esetben sem érdemes várakozni egy pasiért, mert megérdemled a boldogságot és fontos, hogy egy párkapcsolatban mindkét fél prioritizálja a másikat. Ahogyan ő mondja:

Mindenki a saját élete felett dönt, minden csak választás kérdése. Ha igazán látni akar a pasi, akkor látni fog és arra az időre háttérbe szorítja a melót, a családot meg minden mást.

De mi van akkor, ha egy komoly kapcsolatban mondja ezt a pasi?

A szakértő állítása szerint ez nem egy válóok, hiszen minden párkapcsolatoknak vannak hullámvölgyei, ám ha egy ideje már tényleg nem prioritizál téged a pasi és már inkább csalódás és kínlódás az egész, mintsem öröm, akkor azért már érdemes elgondolkodni a szakításon. 

Via