Ma már SMS-ben szakítani is nagyon cikinek számít, de ez a TikTokker még annál is messzebbre ment. 

A BeReal az új kedvenc

Ez a csaj nemcsak a TikTok-ot, de a BeReal-t is meghódította. Nem is akárhogyan, úgy döntött, hogy az új, ám annál népszerűbb alkalmazáson mutatja meg ismerőseinek, hogyan szakított a pasijával. 

Ha valaki nem ismerné a BeReal applikációt, a lényege, hogy az alkalmazás a nap egy adott pontján értesítést küld. Ekkor 2 perc áll a rendelezésedre, hogy készíts egy fotót, amit mind az előlapi, mint a sima, hátsó kamera rögzít. Így látnak téged is, és azt is, amit te látsz. Persze, ha abban a két percben nincs időd elkészíteni, később is pótolhatod. 

Ez a lány viszont nagyon komolyan vette a feladatot, pontosan akkor rögzített, amikor az alkalmazás kérte, ez pedig sokkolta az ismerőseit: az elkészült BeReal-en ugyanis az előlapi kamera őt mutatja, amint a kocsiban ül, a hátsó pedig a pasiját, akihez épp most vágta oda a cuccait, mivel szakított vele. 

A TikTokon is elmesélte a történetet

A poszt természetesen sokkolta az ismerősöket, akik azonnal meglepődött fejet ábrázoló reakciókkal árasztották el a TikTokkert. 

A lány története pedig akkorát ment, hogy a TikTok-ra is készített belőle egy videót, amit már több, mint 300 ezren kedveltek. 

Na tessék! Hát ez lenne a BeReal lényege: semmi póz, semmi beállítás, csak a színtiszta igazság. 

@julesdall Found this in the drafts and made me laugh haha no hate tho🤝🏻🫡#shouldastayedindrafts ♬ I just came to say AY YO by Boxout - Boxout