Hetek óta mennek a találgatások, tényleg válságba került-e Király Viktor, és felesége Anita házassága. Mostanra kiderült, nem alaptalanok a felvetések, mely szerint már nincsenek együtt. 

Király Viktor és felesége már nincsenek együtt

A hétvégén ünnepelte névnapját közös gyermekük, Kolen. Ám a pár itt sem mutatkozott együtt, külön fotókat posztolva köszöntötték fel fiukat. 

A kapcsolat már jó ideje nem működik, ám egy ideig még próbálták megmenteni házasságukat. Mostanra azonban úgy tűnik, mindketten elfáradtak a küzdelemben. A közeli ismerősök szerint már együtt sem élnek, Anita költözött külön Király Viktortól. 

Próbálják diszkréten kezelni az eseményeket, ám a rajongók már hetekkel ezelőtt gyanút fogtak, hogy valami nem kerek a történetben. Egy ideig cáfolták is a történteket, ám mostanában már inkább csak nem nyilatkoznak. 

2023-ban már az Instagram is beszédes, ugyanis itt is fellelhető volt jó néhány olyan bizonyíték, melyek arra utalnak, hogy Király Viktor és felesége már nincsenek együtt. A Blikk ugyanis kiszúrta, hogy Király Linda már nem kedveli Anita bejegyzéseit, sőt, ki is követte a sógornőjét. 

Király Viktor meg akarja menteni a házasságát

A lap informátora azt állítja, Anita költözött el a kisfiúval, és ő az, aki nem szerette volna folytatni a kapcsolatukat. 

Király Viktor az információk szerint szeretné rendbehozni házasságát, ám egyelőre annyira más véleményen vannak, hogy nem úgy tűnik, mintha erre tényleg lenne reális esély. 

Viktor még reménykedik abban, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat, és visszaszerezheti a feleségét, mert számára a család az első. A fiukat, Kolent igyekeznek a lehető legnagyobb egyetértésben, harmóniában nevelni, de a szülők között továbbra is feszült a hangulat, rengeteget vitatkoznak, ha nincs ott a kisfiuk. Még mind a kettőjükben dúlnak az indulatok, a sérelmeik erősebbek a megegyezésre való hajlamnál. Egészen eltérően élik meg azt a helyzetet. Anita igyekszik kikapcsolódni, a barátaival szórakozni, amiről sokszor oszt meg fotókat, videókat az Instagram-sztorijában. Neki ez segít, abban, hogy ne folyton a házassági válsága miatt őrlődjön. Viktor más típus, ő egy érzékeny művész, aki nagyon a lelkére vesz mindent. Most sincs másként. Maga alatt van, nagyon hiányzik neki a kisfia, nehezen viseli, hogy nincs mellette, hogy hétvégi apuka lett. A munkájába temetkezik, így próbálja túlélni ezt a fájdalmas időszakot

— mesélte az informátor a lapnak. 

via