Tegnap megtartották a Sztárban sztár új évadának sajtótájékoztatóját, ahol Tóth Andi és Marics Peti is részt vettek, hiszen zsűritagokként lesznek jelen vasárnaponként. 

Szerelemespár a sztárban sztár zsűrijében

Tóth Andi és Marics Peti is másodikok lettek a Sztárban sztár előző évadaiban, ám az aranyérem híján is ők lettek az igazi győztesek: megtalálták a szerelmet, és most zsűriként is szerepet kaptak. 

Soha nem volt még olyan, hogy a Sztárban sztár zsűrijében egy komplett szerelmespár is helyet foglalna, így nagyon érdekes a mostani helyzet. Tilla pedig a sajtótájékoztatón több eddig titkolt, a kapcsolatukat nagyban alakító körülményről is lerántotta a leplet.

Tóth Andi és Marics Peti szerelmének különleges előzménye van

Kiderült, hogy Marics Peti és Tóth Andi 6 évvel ezelőtt már csókolóztak egy buliban, amelyről Tóth Andi kijelentette, ez életében egyetlen egyszer, akkor fordult elő. Nem szokása pasizni, ha szórakozni megy, ám akkor, egy szakítás után egyetlen egyszer úgy érezte, nem követ el vele hibát. 

Mint kiderült, a srác Marics Peti volt, aki a csók után szerette volna felvenni a kapcsolatot Tóth Andival, de az énekesnő nem reagált a megkeresésekre. 

Most pedig, hogy Valkusz Milán, Marics Peti alkotótársa is a versenyzők között van, fény derült arra is, hogy a srácok már nem laknak együtt. Marics Peti már Tóth Andival él, így komolyabb szinten van a kapcsolatuk, mint valaha.