Amikor valaki azt gyanítja, hogy a párja megcsalja, akkor mindent képes lenne megtenni annak érdekében, hogy nyakon csípje a hűtlen kedvest. Így volt ezzel az a nő is, aki aztán a Redditen osztotta meg a történetét.

Gyanakodni kezdett

A nő arról beszélt a sztorijában, hogy már egy ideje gyankodott arra, a pasija megcsalja. Annak érdekében pedig, hogy lebuktassa egy nyomkövetőt helyezett el a srác autójában.

Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor a szokásosnál jóval később jött haza, majd pedig az éjszaka közepén elhagyta a házat 

– magyarázta a nő, aki hozzátette: volt, hogy kerek-perek rákérdezett a pasijánál, megcsalja-e, ám választ nem kapott, ekkor döntött úgy, hogy beveti a nyomkövető eszközt. 

A pasimmal 6 éve vagyunk együtt. Ő egy építőipari cégnél dolgozik, én pedig otthonról, saját wellness márkám van és blogolok 

– árulta el a nő, majd kifejtette, az utóbbi időben a pasija a szoksásosnál jóval tovább maradt bent a munkahelyén, s bár először semmi rosszra nem gondolt, később elkezdett motoszkálni a fejében, hogy talán megcsalja. 

Egyszer arra keltem hajnali 2-kor, hogy nincs mellettem. Visszaaludtam, majd reggel megkérdeztem tőle, hol volt. Közölte, futni ment. Na, de hajnali 2-kor? Furcsálltam, de nem kérdezgettem akkor tovább. Aztán néhány éjszakával később ez megint megtörtént. Hallottam, amikor hazajött, bejött a hálóba, én meg úg tettem, mintha aludnék. Másnap reggel megvettem a nyomkövetőt, hogy követni tudjam a hollétét. A következő éjszaka pedig megint kiosont, én azonban már tudtam követni, hova megy. 

Szembesítés

A nő másnap szembesített a férjét a történtekkel, aki persze nagyon kiakadt, s bár nem derült ki egyértelműen, hogy most tényleg megcsalásról volt-e szó, a Reddit felhasználók gyakorlatilag egyetértettek abban, hogy ez a nyomkövetős dolog nagyon gáz. 

Ez mindenhogy szívás. Ő hazudott, te meg nyomkövetőt tettél rá. Ez nagyon para 

– írta az egyik felhasználó. 

Túl messzire ment?

Ha már odáig jutsz, hogy nyomkövetőt teszel a pasidra, akkor ott nagy a baj 

– fogalmazott egy másik. 

Sz*r, hogy nyomkövetőt tettél rá, ez undorító viselkedés 

– közölte egy harmadik. 

(via)