Hoppá! Csalók, vigyázat, a TikTok most minden hűtlen pasit lebuktat!

A TikTok-ról tudta meg, hogy megcsalta

A 20 éves Liesel szinte sokkot kapott, amikor békésen a TikTokot lapozgatva egy másik lány videója került elé. Ebben még nincs is semmi különös, ám a másik nő az ő barátja házából jelentkezett be, és bevallása szerint egy randevún volt.

Teljesen kiakadtam. A lány a videóban vacsorázni készült a sráccal, akinek már a házában volt. A srác a pasim, akivel 5 hónapja vagyunk együtt.

A történet nem csak őt érintette meg nagyon, de azt a 2.8 millió másik embert is, akik megnézték a videóját, és sokan felháborodva hangot is adtak a véleményüknek. 

A nő azonban nem érezte úgy, hogy hibás lenne a történetben, és elmesélte a saját oldalát egy válaszvideóban. Elmagyarázta, hogy neki fogalma sem volt arról, hogy a srácnak másik párja van, és különben is: ő volt előbb!

Ő sem tudott a megcsalásról

Én voltam a másik lány. 2021 januárjában a Hinge nevű társkeresőn ismertem meg, aztán elhívott randizni. Minden jól alakult, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, de sosem mondtuk ki hivatalosan, hogy egy párt alkotunk. Találkoztam a barátaival, voltam nála, ő is nálam, így a címkézés hiányában sem merült fel bennem, hogy bármi probléma lehet. 

A virálissá vált TikTok videónak köszönhetően a két nő megismerkedett egymással, és kiderült, hogy még arra is volt példa, hogy a srác mindkettőjükkel találkozott egy éjszaka alatt. 

Sophia és én felvettük a kapcsolatot, és rengeteg olyan dolgot megtudtam, amiről eddig fogalmam sem volt, ő szintúgy. Nem haragszunk egymásra, ez nem a mi hibánk. 

A kommentelők egyébként csak ámultak, mennyire éretten kezelik a helyzetet, és nagyon örülnek neki, hogy a girlpower fontosabb mint egy pasi. 

via