A pasik elcsábításához nem kell sok praktikát bevetned: egy kis kedvességgel, jó humorral és érdeklődéssel már alapból fel tudod magadra hívni a figyelmet; ha ehhez pedig még egy szexi randiruha is társul, tutira nem fog kiverni a fejéből a srác! Ahhoz azonban, hogy a pasi szerelmes legyen, fontos, hogy érezze, kölcsönös a dolog és te ugyanúgy vonzódsz hozzá, mint ahogyan ő hozzád! A párkapcsolati szakértők ezért most pontokba szedték azokat a dolgokat, amik ha stimmelnek, a pasik egészen biztosan szerelembe esnek veled!

12 dolog, amitől szerelmes lesz egy pasi

1. Kölcsönös vonzalom

A szakértők szerint a pasiknak nem elég, ha csak ők akarnak téged: fontos, hogy tudják, te is hasonlóan érzel irántuk. Állítólag csak ekkor támad fel bennük a nagy hódítási vágy, ami a szerelembe esésükhöz vezed.

2. Megjelenés

Nincs mit tenni, be kell vallani: a pasik (is) vizuális lények, ezért a megjelenésed, a ruházatod és alapjában véve az egész külsőd döntő lehet, ha randizásról van szó! 

3. Személyiség

A külső megfog, a belső megtart – legalábbis ezt mondják a párkapcsolati szakértők. Hiába vagy hihetetlenül szexi, ha a pasinak nem jön be a személyiséged, nem lesz szerelmes beléd.

4. Hasonlóság

Közös érdeklődési körre, célokra, álmokra és a hobbikra nemcsak egy szerelmi kapcsolatot, hanem egy barátságot is könnyen lehet építeni: épp ezért, ha nincs túl sok hasonlóság köztetek, a kapcsolat sem lesz túl tartós.

5. Bizalom

A bizalom elengedhetetlen ahhoz, hogy a szerelem működjön! Ha ez nem lenne, minden kapcsolat tele lenne negatívumokkal és toxikus pillanatokkal, ami senkinek sem jó. Ha nincs bizalom, inkább bele se kezdj a vele való randizásba! 

6. Családi/baráti jóváhagyás

Ritkán tud működni sikeresen és tartósan egy kapcsolat, ha a család/barátok nem hagyják azt jóvá: különösen igaz ez akkor, ha a pasi nagyon közel áll a szeretteihez. Ha a családja negatív véleménnyel lesz rólad, esélye sem lesz arra, hogy szerelmes legyen beléd.

7. Szükségletek kielégítése

Milyen kapcsolatot keres a srác? Milyen barátnőt képzel el magának és ez mennyire stimmel rád? Ha teljes mértékben, akkor tutira beléd fog szeretni; ha viszont csak részben illesz be az életébe, kevés rá az esély, hogy igazi szerelem legyen a tiétek.

8. Vágy

Bár minden embernek mást jelent a szex, az intim együttlét, a vágy és a szexuális kielégültség a legtöbb férfi számára döntő tényező lehet, ha a kapcsolat sikerességéről van szó.

9. Tájékozottság

A felmérések szerint a legtöbb pasi számára fontos, hogy a barátnője intelligens legyen, értsen több dologhoz és tájékozott legyen a világ dolgairól. Tény, hogy nem kell atomfizikusnak lenned, de az általános intelligencia a férfiak számárra is fontos.

10. Figyelmesség

Minden embernek jól esik egy kis figyelmesség, ezért nem csoda, hogy a pasik is olyan barátnőt keresnek, akik nemcsak segítenek nekik, hanem meghallgatják, bátorítják, dicsérik és támogatják is őket. 

11. Elkülönülés

A párkapcsolati szakértők szerint nemcsak az a fontos, hogy együtt jól érezzétek magatokathanem az is, hogy külön-külön töltsetek el egy kis időt. Ha tehát állandóan a pasin lógsz (pl. sokat hívogatod, üzengetsz neki), a szakértők szerint a srác biztosan nem fog beléd szeretni!

12. Titokzatosság 

Az őszinteség minden kapcsolatban alapvető, azonban ha a kitárulkozás túlságosan mindennapivá, magától értetődőnek számít, a férfiak könnyen elveszítik a lelkesedésüket. A szakértők szerint jobb, ha egy nő megtartja a titokzatosságát, mert akkor akarják csak igazán meghódítani a férfiak!

Via