Vannak dolgok, amik bizony a pasikat az őrületbe kergetik. Íme, 5 nőtípus, akiktől szó szerint menekülnek a srácok. 

Az okoskodó 

A férfiak szeretik a szókimondó lányokat, azokat, akik képesek hangot adni a véleményüknek, intelligensek és lehengerlőek, azonban azt nagyon nem csípik, ha valaki okoskodik. Az okoskodás általában egyenlő a kötekedéssel, az okoskodó nő mindenbe is beleszól, nem foglalkozik azzal, hogy a másiknak milyen gondolatai vannak. Ezt a típust a pasik nagyon nem bírják, sőt sikítva menekülnek tőlük. 

Az aranyásó 

Mondjuk, ezt annyira túl sem kell magyarázni. A srácok szeretnek a párjuknak kedveskedni, apró ajándékokat venni, ám, ha mindez kötelezővé, sőt elvárássá válik, akkor behúzzák a vészféket. Ha egy pasi úgy érzi a lány csak kihasználja, elvárja, hogy minden helyzetben ő fizessen, akkor hamar keresni fogja a menekülőutat, ugye ezt te sem akarod? 

Aki azt hiszi, mindig igaza van

Ez szorosan kapcsolódhat az okoskodó nőhöz is. Vannak lányok, akik egyszerűen azt hiszik, mindig minden helyzetben igazuk van. Ez azonban borzasztó irriáló tud lenni. Függetlenül attól, hogy kinek van igaza, célszerű kompromisszumos megoldásra törekedni, ha a párok nem értenek valamiben egyet. Az nem megoldás, hogy nőként a MERT CSAK érvre hivatkozva lerendezed a kérdést annyival, hogy biztosan neked van igazad. Gondolkodj józanul, mert az is lehet, hogy belátod: tévedtél. Ráadásul a pasik nagyon nem bírják azokat a csajokat, akik megállás nélkül köti az ebet a karóhoz, és képtelen engedni. Plusz nem is kell, hogy mindig igazad legyen, nemde? 

A pszcihó 

Ha naponta ezerszer csekkolod a srácot, megállás nélkül üzengetsz neki és hívogatod, akkor az bizony riasztóvá válhat a számára, sőt elég pszichó dolognak fogja tartani. Lássuk be, valahol igaza van, hiszen egy olyan csaj, aki folyamatosan nyomul elég ijesztő tud lenni. 

A bosszúszomjas

Könyörgünk, ne legyél senkivel csak bosszúból. Sok lány csinálja, hogy ha véget ér egy kapcoslata, akkor azonnal beleugrik egy újba, ám a pasit ilyenkor gyakran csak lepattanónak használják. A lányok azt hiszik vígaszt találhatnak valaki másnál, sőt bosszanthatják az exüket, az új „játékszerükkel”. Nyilván vannak srácok, akiknek ez bejön, de a tapasztalat azt mutatja, ez a ritkább. A pasik általában menekülnek azoktól a csajoktól, akik csak kihasználják őket, mert a hiedelemmel ellentétben, bizony nekik is van lelkük. 

(via)