Megdöbbentő vallomást tettek a pasik, akik nem szeretnének kapcsolatot: elárultak, mi a határozott döntésük oka, miért maradnak inkább szinglik

Tényleg csak feszkóval jár egy kapcsolat?

Egy jól működő kapcsolatban az ember jól érzi magát. Nincsenek csaták, veszekedések, mindennapos összezörrenések. Ám ha egy pasi ezt tapasztalja egyszer, sok időbe telik, amíg megmutatjuk, hogy nem minden esetben kell így lennie. 

A párkeresésben pedig az sem segít, hogy a mai rohanó világban már minden egy kattintásra van. Tényleg minden. Ehhez van köze annak is, hogy a pasik közül, szám szerint 10-ből 6-an a szingliség mellett döntenek. 

Ezeknek a pasiknak pedig határozott elképzelésüknek határozott okai is vannak. Ma már egyetlen pillanat alatt megtalálhatunk mindent a neten. Ha szexuális élményre vágynak, akkor gyorsan lecsaphatnak egy egyéjszakás kalandra a párkeresők segítségével. 

A pornó az oka mindennek

Ám ha nincs a közelben olyan partner, aki nyitott lenne rá, akkor sincsen semmi gond, ma már bármilyen típusú pornót elérhetünk a neten egy pillanat alatt, ráadásul ingyen. 

Így sok pasi úgy vélekedik, hogy nincs értelme belemenniük egy párkapcsolatba. Így is orgazmus lesz a dolgok vége, ám így nem kell a mindennapi elvárásoknak megfelelni, nem kell egy lépést sem tenni, hogy álmaik nőjét meghódítsák. 

Persze, az élmény egyáltalán nem ugyanaz, és az ember alapvetően még mindig társas lény, de nagyon úgy tűnik, ez sem baj 10/6 pasinak 2023-ban. Nekik ez bőven elég. 

via