Bizonyára te is szerettél volna már tetszeni egy pasinak. Lehet, hogy arra is volt már példa, hogy ez mégsem sikerült? Most elárulták a pasik, melyik az az 5 tulajdonság és szokás, amitől vonzóbbnak látnak egy nőt. 

Kedvesség

A pasik imádják a kedves nőket. Természetesen nem mindenki, van aki számára más tulajdonságok sokkal fontosabbak, de sokak szerint ez azonnal megfogja őket. Egy kedves, gyengéd nő, aki nyitott a világra nem meglepő, ha kifejezetten tetszik a pasiknak!

Érdeklődés

Ha a pasik úgy látják, hogy egy nő érdeklődik, akár még olyan témákról is, ami nem éppen az érdeklődési körének része (pl. a foci), az teljesen lenyűgözi őket. 

Tanulás

Ennél is hálásabbak azért, ha úgy látják, egy nő tanul tőlük. Na nem azt jelenti, hogy mindent csak úgy lehet jól csinálni mint ők. Hanem ha például valamit ellesel tőle, és aztán büszkén meg is jegyzed, hogy ezt tőle tanultad. Már láttad, hogyan szereli fel a polcot vagy a képet a falra? Tutira lehidal, hogy kezedbe vetted az irányítást!

Nyugalom

Mindenkinek vannak dühkitörései és rossz reakciói. Természetesen te sem maradhatsz mindig nyugodt. Ám a pasik szeretik, ha egy nő nyugalmat áraszt, egy védelmező helyet teremt, ahová a mindennapi gondok már nem jutnak be. 

Dicséret

Sok nő hajlamos rá, hogy mindig csak azt mondja el, miben hibázik a párja. Pedig a pasiknak is nagyon jól esnek a kedves szavak és a figyelmesség. Ők sokkal kevesebb bókot kapnak mint a csajok, így ne légy szűkmarkú, ha erről van szó!

via