Egy kapcsolat alapja, hogy tiszteletben tartjuk a másik fél határait. Sajnos vannak bizonyos dolgok, amit akkor sem hagyhatunk figyelmen kívül, ha úgy érezzük, hogy a világ legjobb pasijával jöttünk össze. Ma már szinte egyértelművé vált, hogy mindenki a telefonján lóg és üzeneteket váltunk, amikor nem lehetünk együtt. Most megmutatjuk, hogy mik azok a toxikus dolgok, amiket egy pasi mondhat a virtuális térben.

1.  Szeretném, ha így viselnéd a hajadat és ezt a ruhát viselnéd. Mondjuk ez a póló is jó lenne. A sminked is lehetne jobb.

Jogosan tehetjük fel a kérdést ilyenkor, hogy vajon a pasi azt szeretné, hogy egy régi exére hasonlítsunk? Nos, bárhogy is van, semmiképp nem ér annyit semmi, hogy megváltoztasd saját magadat és a stílusod. Természetesen tanácsot lehet kérni és kapni, de az a férfi, aki igazán szeret, a saját stílusoddal együtt fog elfogadni.

2. Éjfél előtt 5 perccel: Hé átjöhetek most? 

Általában ezt a trükköt azok a pasik vetik be, akik friends with benefits szituban vannak egy lánnyal, vagy csak olykor-olykor egymásra találnak, de tisztában vannak vele, hogy a másik fél többet érez.

Veled is előfordult már Cosmo-lány? Ne engedd, hogy valaki figyelmen kívül hagyja a terveidet és az életedet. Ne engedj lejjebb a határaidból, mert ha mindig hagyod, hogy az utolsó pillanatban találja ki a pasi a terveit, és lényegében csak azért jelenjen meg,  mert egy kis mókára vágyik, sosem fog igazán megbecsülni. 

3. Ne puszilj és ne ölelj meg. A barátaim megláthatnak minket. 

Elnézést? Ki kér a titkos kapcsolatból? Ha valaha bárki kínosnak érzi, hogy veled mutatkozzon a családja vagy a barátai előtt, azonnal menekülj. Az igazi pasi boldognak érzi majd magát, amiatt, hogy veled mutatkozhat. 

4. Mi az, hogy nem találkozunk, mert a vizsgádra tanulsz?

Ha a párod arra kér, hogy válassz közte és az olyan más fontos dolgok között, mint a család, barátok, karrier akkor bizony nem biztos, hogy ez a kapcsolat építeni fog téged. A tapadás nem szexi. A támogatás, a másik határainak a tiszteletben tartása már annál inkább. 

Mit tehetsz?

Egy fontos szabály, amire sokan túl későn jövünk rá: tényleg teljesen mindegy, hogy mennyire érzed magad szerelmesnek vagy érzed azt, hogy megtaláltad azt a bizonyos Nagy Ő-t, mert ha az önbecsülésed megszűnt létezni, valamint a kapcsolatod mellett semmi más nem lehet fontos rossz úton jársz. Ráadásul úgy érzed, hogy állandóan ellenőrizve vagy, nem utolsó sorban pedig sosem lehetsz önmagad? Szeresd magadat annyira, hogy nem hagyod másoknak, hogy átlépjék azokat a bizonyos határokat... még egy üzenetben sem!  😉

Via