Na, persze jó értelemben! Vannak ugyanis olyan testrészek, erogén zónák, amik érintés hatására valósággal lángra gyúlnak. Ha tudod, hogy simogasd a pasid, akkor garantáltan a szex is sokkal élvezetesebb lesz. Íme, 5 testrész, amit a pasid imádni fog, ha megérintesz. 

A nyak 

Klisének tűnhet, de igaz. A nyak egy rendkívül érzékeny terület, ugyani számos idegvégződést tartalmaz. Éppen ezért, akár már a legkisebb érintés hatására is azonnal libabőrös lehet a pasi, és jöhet egy kis enyhe borzondás is. Ha szeretnéd, hogy beinduljon, akkor az előjátékba is beépítheted a nyakpuszikat, hidd el, odáig lesz érte! 

A fülek 

Ki ne imádná, ha a mocskos szavakat suttognak a fülébe, vagy harapdálják azt? Nos, igen a legtöbb pasit könnyedén le tudod ezzel a nagyon egyszerű trükkel venni a lábáról, pláne, ha egy kicsit beveszed a buliba a nyelved is. Kezdj el szexi hangon, halkan beszélni a fülébe, majd óvatosan harapdáld és gyalogasd azt. Fixen pillanatok alatt begerjed majd. 

A fenék 

A fenék az egyik legérzékenyebb pontja a férfi testének, mégis csak nagyon kevés figyelmet kap. Ha szeretnéd, hogy másodpercek alatt lázba jöjjön a pasid, akkor egy fenékmasszázzsal nem lőhetsz mellé. Ráadásul valószínűleg számítani sem fog ekkora meglepetésre, szóval ezzel garantáltan nyerd ügyed lesz nála. 

A nyelv 

Egy erotikus, vad nyelves csók rekord idő alatt izgathat fel mindkettőtöket, a jó csók, a tökéletes csók pedig előjátéknak sem utolsó. Nyugodtan vigyél egy kis fűszert a dologba, ha játszadozni támad kedved, hát csak bátran. Körkörös mozdulatok, egy kis ajakharapás, ezek simán beleférnek. Ha jól csókolsz attól nagyon hamar begerjed ám a pasi, lenyűgözi őket ugyanis, ha egy lány használja a nyelvét. 

Az arc 

Lehet, hogy nem is gondoltad volna, de a srácok egyszerűen imádják, ha egy lány gyengéden megsimogatja az arcukat. Vagyis bátran szentelj időt erre is, ha legközelebb csókolóztok, akkor közben finoman simítsd végig az arcát, meg fog tőle bolondulni. 

(via)