Talán veszélyesen csökönyös vagy? Netán képes vagy a saját fejedet is elveszíteni? Vagy ha felhúznak, a dühöd felér egy cunamival? Görgess lejjebb, és tudd meg, mi a legveszélyesebb dolog a csillagjegyedben az asztrológia szerint:

Kos

A legveszélyesebb dolog benned kedves Kos, a váratlan érzelmi kitöréseid és az impulzivitásod! Ha egyszer elgurul a gyógyszered, akkor kiabálsz, és gondolkodás nélkül megbántasz másokat vagy olyat teszel, amit később magad is megbánsz!

Bika

A makacsságod sok kárt okozhat. Ha egyszer a fejedbe vettél valamit, nem sok esély van arra, hogy megváltoztasd a véleményedet, és ez sokszor szörnyű hibákat, vitákat eredményezhet. Minél jobban elleneznek valamit, te annál inkább véghez akarod vinni az elképzelésedet.

Ikrek

Ikrekként hajlamos vagy a megbízhatatlanságra és a szétszórtságra. Például elveszíted a tesód kedvenc nyakláncát, nem mész el a megígért találkozóra, elfelejted befizetni a parkolási bírságot.  

Rák

A legveszélyesebb dolog benned a hangulatingadozásod. Jaj annak, aki megbánt téged vagy feldühít. Sokszor megesik veled, hogy túlreagálod a dolgokat. Amikor az érzelmeid eluralkodhatnak rajtad instabillá és irracionálissá válhatsz.

Oroszlán

A passzív-agresszív viselkedésed a legveszélyesebb benned. Hajlamos vagy manipulálni másokat azért, hogy megszerezd, amit akarsz. Ráadásul képes vagy benne maradni egy olyan kapcsolatban, ami boldogtalanná tesz, csak azért, hogy ne maradj egyedül.

Szűz

Zseniális ötletgazda vagy. Ha valaki megbánt téged - vagy egy szerettedet - és bosszút akarsz állni rajta, úgy teszed meg, hogy be sem piszkolod a kezedet. Csak megmondod másoknak, mit tegyenek, akik isszák a szavaidat, és megteszik, amit kifundáltál!

Mérleg

Hajlamos vagy visszatartani az érzelmeidet, és tulajdonképpen egy időzített bomba vagy. Ugyanis, mikor jön az utolsó csepp pohárba, nem számít hol és kivel vagy: felrobbansz, de akkor aztán tényleg repül minden. És mindenki.

Skorpió

Senkiben sem él akkora bosszúvágy, mint benned, és ehhez élénk fantázia is társul. Meneküljön az országból az, aki megbántott téged vagy egy szerettedet, mert kivárod a tökéletes időt és helyet, majd durva és ravasz módon bosszút állsz rajta.

Nyilas

A nyers modorod a legveszélyesebb benned. Azt gondolod Nyilas, hogy te csak őszinte vagy, de valójában nem vagy mindig egészen tudatában annak, hogy szavaiddal milyen károkat okozhatsz.

Bak

Néha hiányzik belőled az empátia. Rideg és érzéketlen tudsz lenni azzal, aki nem áll hozzád közel. Nem igazán érdekelnek mások problémái, és az sem hajt, hogy segíts nekik. Nálad nem könnyű megértő fülekre lelni.

Vízöntő

Benned Vízöntő az a legveszélyesebb, hogy nem tudod a nagy egészet látni vagy türelmesen várni. Hajlamos vagy kiragadni egy dolgot, a hosszú távú következmények figyelembevétele nélkül dönteni. Mindig az azonnali eredményekre pályázol.

Halak

Hajlamos vagy a függőségekre. Ha valami megtetszik - alkohol, szerencsejáték vagy egy személy - , akkor ahhoz elszántan ragaszkodsz, és bármire képes vagy azért, hogy megszerezd vagy megtartsd. Néha olyan vagy, mint aki nem ismeri a „nem” szót.

Via