Jó hír, ha a csillagjegyed a következő három között van, mert a pénzhoroszkóp extra bevételt ígér nekik. De ha nincs ott a csillagjegyed, talán akkor is érdemes elolvasnod, mert legalább tudni fogod, kitől érdemes kölcsön kérni, ha megszorulsz...

Kos

A Kosok egy nagyobb összegnek örülhetnek majd februárban, de egyben büszkék is lehetnek magukra. Érdemes volt önmagadról gondoskodnod, mert korábbi elővigyázatosságodnak, elszántságodnak, szorgalmadnak vagy előrelátásodnak köszönhetően kapod most meg ezt az összeget. Csak így tovább, ne hagyd ezután sem kihasználatlanul a kínálkozó alkalmakat csak azért, mert nem azonnali bevétellel kecsegtetnek!

Ikrek

Lesz egy előre nem látott kiadásod is februárban, de szerencsére ez nem jelenti azt, hogy totál negatív mérlegre jön ki ez a hónap! Ez azért lesz, mert egy nagyobb bevétel is a kezedhez érkezik februárban, ami betölti a kiadás miatt keletkezett lyukat, sőt, ezek után még marad is belőle.

Szűz

Azt jelzi előre a pénzhoroszkóp, hogy a február igen kedvező hónap lesz számodra anyagilag. Ez nem jelenti persze azt, hogy nyugodtan szórhatod a pénzt ész nélkül, mert semmilyen kiadás nem ingathatja meg anyagi helyzetedet. De legalább különösebben aggódnod sem lesz miért, ha észszerűen költesz. A február különösen egy, a hónap második felében érkező, nagyobb összeg miatt lesz anyagilag ennyire pozitív. Figyelj majd, mert a szerencseszámod a 23-as, ez a bevétel is kapcsolódik majd ehhez a számhoz!