Itt az ideje, hogy neked is orgazmusod legyen akkor is, amikor te vagy az adó fél az orális szexben. Ha ebben a pózban kényezteted a pasidat, akkor tuti, hogy percek alatt a csúcsra jutsz. 

A 69 már a múlté

Nem csupán a 69 pózban lehet közös, vadító élmény az orális szex. Sőt, nem csupán az a póz alkalmas arra, hogy úgy szexeljetek, hogy mindkettőtöknek orgazmusa legyen az orális kalandoktól. Hogy még jobban megjöjjön a kedved: úgy is lehet orgazmusod az orális szextől, hogy a pasi nyelve semmit nem kell csináljon. 

A jó póz már fél siker, és így van ez az orális szex esetében is. Ha olyan formákat találtok, amelyek extrán beindítanak, akkor sokkal egyszerűbben juthatsz a csúcsra. Ha szereted, ha a pasi kicsit dominánsabb, és ő irányít az aktus alatt, akkor rajongani fogsz ezért a pózért.

Ebben a pózban nem marad el az orgazmus

Ebben a pózban feküdj a hátadon az ágyra, a fejed legyen az ágy végénél. Ott kell hogy álljon ugyanis a pasi, aki így feletted helyezkedik el, amíg az orális kényeztetés történik. A legjobb, ha nem háttal, hanem veled egy irányban áll. Így ugyanis ő is tud tenni közben a te élvezetedért. 

Itt az ideje, hogy simogasson, esetleg csókolgasson, hogy amíg te a száddal kényezteted, addig ugyanúgy kapj is valamit, ne csupán tevőleges fél legyél. Ha viszont nem szeretnéd, vagy ő nem szeretné, hogy közben ennyire együttműködőek legyetek, akkor simogasd magadat te, játssz az ujjaiddal, fedezd fel, mennyire beindíthat ez a póz és a maszturbáció együttes kombinációja!

A pasik szerint azért is ez az egyik legjobb póz az orális szexhez, mert teljes rálátást kapnak a partner testére, ami totálisan beindítja őket!

via