Egyetlen apróságon is múlhat az orális szex sikere. Mindössze pár percbe telik, ám ha ezt megteszed előtte, akkor garantált, hogy nem tudsz hibázni. 

Ezt az egy dolgot valószínűleg te sem teszed meg orális szex előtt

Te is sokat pörögsz azon, hogyan lehetne igazi földöntúli élmény, amikor a partneredet a száddal kényezteted? Végig pörgetted már az összes weboldalt, kikérted minden barátnőd tanácsát, ám úgy érzed, még mindig nem lelted meg a tuti megoldást? 

Akkor van egy jó hírünk, nem kell tovább keresned. A megoldás ugyanis régóta a szemed előtt van, ott van tőled pusztán egy karnyújtásnyira, csak valószínűleg nem gondoltad volna, hogy ennyire egyszerű.

Beszélj vele, kérdezd ki arról, pontosan mit és hogyan szeret. Te hányszor faggattad ki, számára hogyan a legélvezetesebb az orális szex? Biztos, hogy tisztában vagy az összes érzékeny pontjával? Tutira tudod, hogy mitől indul be a legjobban? 

Nincs miért szégyenkezned

Vagy a másik verzió vagytok? Inkább a szőnyeg alá söpröd a témát, mert kellemetlennek érzed, ha nem csinálni kell, hanem beszélni róla? Ezzel sincsen semmi baj, teljesen természetes, ha nehezen hozod elő ezt a topikot. Ám gondold át, megéri-e inkább hosszú ideig azon agyalni, élvezi-e a másik a dolgot? Ugye, hogy sokkal célravezetőbb, ha ő maga meséli el a vágyait? 

Egy ilyen beszélgetés egyébként remek felvezető lehet az estéhez. Sőt, a pasidat kifejezetten izgathatja, ha megmutathatja neked, hogy mik az eddig rejtett kedvencei. Azonnal beindítja, hogy irányíthat, és most azt kérhet, amit csak akar. 

Ha esetleg pornófilmekből nézted ki, miben is rejlik az orális szex titka, akkor nem biztos, hogy tökéletesen megítélhető, hogy mi az, ami csak jól mutat a képen, és mi az, ami valóban egy igazi orgazmus generátor. Itt az ideje, hogy őszintén beszéljetek, és egy újabb szintre lépjen a kettőtök közötti bizalom. 

via