A ringató szexpóz minden kétségedet elűzi, és minden kérdésedre választ adhat: például pillanatok alatt kiderülhet, szerelmes-e beléd a pasi. 

Ebben a szexpózban tesztelheted a pasid

A szeretkezés tökéletes alkalom arra, hogy bebizonyosodjon, ég-e az a bizonyos tűz, vagy a kémia egyáltalán nem működik. Persze nem mindegy, mely pózokban próbálunk messzemenő következtetéseket levonni. Mert például a kutyapóz teljesen alkalmatlan erre. Ha valaki ott nem gyengéd, nem jelenti azt, hogy nem szereti a partnerét. 

A ringató póz már ennél sokkal jobb választás, ha az érzelmek a téma. Ebben a szexpózban annyira ki vannak téve a szemkontaktus "veszélyének" a szeretkező felek, hogy azonnal lebukik az, aki csak a testi kielégülést keresi. 

Ez a ringatás beszédes lesz

A ringató pózban ugyanis a férfi úgy tartja a partnerét, mint egy védelmező szerelmes. A nő pedig csak belehelyezi magát a férfi ölébe és karjaiba. Itt a szerelmesek egymással szemben találják magukat, amelynek eredménye, hogy pillanatok alatt kiderül, képesek-e tartani a szemkontaktust. 

Hiszen aki ezt nem tudja megtenni, annak lehet, hogy titkolnivalója van. A testbeszéd szakértők szerint azok képtelenek egymás szemébe nézni, akik rejtegetnek valamit. Ám akik hosszan és mélyen elvesznek a másik szemében szex közben, azok között szoros és mély kapocs lehet.

Fotó: Shutterstock