Tudtad, hogy a 18 év alatti lányok 40 százaléka már használta a zuhanyrózsát örömszerzés céljából? Ezt lovagolta meg egy játékszer gyártó, aki most maszturbációs zuhanyrózsát dobott a piacra. 

Önkielégítés a zuhany alatt?

Sokan a zuhany alatt ébrednek rá arra, hogy mit is jelent szexuálisan izgatottnak lenni, ezért is nagy csoda, hogy eddig nem virágzott a zuhanyban használható játékszerek piaca. Ám ez most változik, mert a Lovehoney egy olyan zuhanyrózsát dobott a piacra, amely az átlagosnál is könnyebben és gyorsabban juttat a csúcsra. 

A zuhanyrózsához három különböző fej is tartozik: egy a hajmosáshoz, egy a test megtisztításához, egy pedig az örömszerzéshez a legjobban kialakított típus. Tekintve, hogy a nők 60%-a a zuhany alatt is rendszeresen maszturbál, igénybe véve a rózsa és a vízsugár segítségét, a termék hiánypótló a piacon. 

Biztonságos megoldás

Szerencsére ez a szexjáték sokkal kíméletesebb, mint a hagyományos fejek, ez ugyanis úgy van kialakítva, hogy a vízsugár semmiképpen se legyen kellemetlen vagy fájdalmas, nagyon kíméletesen adagolja a vizet. Sőt, egy csuszka segítségével te magad állíthatod be a vízsugár erősségét. 

A szexuális zuhanyrózsa nemcsak önkielégítéshez használható, akár a pasiddal is remek kiegészítő lehet a szexhez. A tesztek alapján, a férfiaknak is nagyon kellemes és izgató, amikor a zuhanyrózsát a hátukra, a nyakukra, a belső combjukra irányítják. 

A készítők szerint, ha rendeltetésszerűen használod, akkor a szexzuhany sem boríthatja fel a hüvely pH-értékét, és nem megy teli vízzel sem. 

via