A zuhany alatti szex egy könnyen megvalósítható, mégis izgalmas dolog. Olyasmi, amiről gyakran fantáziálunk is. 

Néhány praktikus tanács viszont nem árt, mielőtt kipróbálod, amivel tökéletes lesz az élmény és a balesetek is elkerülhetőek. 


Gyertyák


Teremts romantikus környezetet, és gyertyákkal hangolódj rá az együttlétre. Gondolj csak bele, milyen izgató, ahogy a gyertyák meghitt fényében a pasid mosdat, masszíroz és simogat. Kezdetnek ez már nem is rossz. 


hasznos segítség


Egy kis szék, amire rá lehet ülni, vagy amire fel lehet támasztani a lábat hasznos lehet. Főleg azért, mert a zuhany alatt is sokkal könnyebbé, kényelmesebbé teheti a szexet. Praktikus, ha egy csúszásmentes szőnyeget is beszerzel, biztonságosabb és ha mégis kijöttök a zuhany alól, bizonyos pozíciókhoz sem baj, ha van. 

A zuhanyzás, mint előjáték 

Ne feszülj azon, hogy a zuhany alatti szex milyen lesz. Csak álljatok a víz alá, mosdassátok egymást, kézzel, habbal, vagy szivaccsal, aztán jöhentek a simogatások és az intim érintések. Legyen a zuhanyzás előjáték és észrevétlenük fogtok belecsúszni a szexbe. 


Zuhanyfej 


A levehető zuhanyfej a zubogó vízzel, olyan, mint egy jobb vibrátor. Bármikor használhatod, akár egyedül is, de páros szexjátékhoz is remek. Akár a pasid is ingerelhet vele, ha vízsugarat a csiklódra irányítja. Te pedig meg tudsz kapaszkodni a vállában az orgazmusok alatt.

állva vagy ülve 

A kedvenc szexpozíciódat, ha kicsit másképp is, de a zuhany alatt is megvalósíthatod. A misszionárius pózt állva úgy tudjátok kivitelezni, ha szemben vagytok egymással és a partnered derekára fonod az egyik lábad, miközben ő behatol. A kutyapózhoz fordíts hátat a pasinak, a felsőtesteddel simán csak dőlj a zuhanyzó falának, a csípődet pedig nyomd hátra. Az orális szexhez elég ha letérdelsz elé, vagy ő eléd, különleges élmény lesz úgy, hogy közben folyik rátok a víz. 


Via