Szeretnétek kicsit kimozdulni az ágyból a romantikus percekhez? Akkor irány a zuhany! Nem kell messzire menni, de egészen újszerű élményt nyújt majd ez a 3 zuhanyzós szexpóz.

Az álló kutya

A kutyapóznak ez a változata az egyik legbiztonságosabb és leggyakoribb szexpozíció a zuhanyzós szexhez, mert mindkét partner számára minimális megterhelést jelent. Ehhez a pozícióhoz a behatoló partner a fogadó partner mögé áll, miközben az előrehajol. A fogadó partner a falba. vagy a zuhanyzó ajtajába, padjába kapaszkodhat támaszként. Így a behatolás hüvelyi vagy anális úton is elvégezhető, és bármelyik nem számára megtapasztalható akár pénisz akár vibrátor használatával. Emellett intenzív G-pont és prosztata stimulációt is nyújt.

Az álló lábtakaró

A misszionárius szexpóz ezen variációja sok intimitást és szemtől-szembe kapcsolatot tesz lehetővé. Ebben a pózban a fogadó partner a zuhanyzó falának háttal támaszkodik, felemeli az egyik lábát, és a partner csípője köré tekeri, hogy lehetővé tegye a hüvelyi behatolást

— mondja a szakértő. A behatoló partner megfoghatja a fogadó partner lábát, hogy további támaszt nyújtson, miközben szemkontaktust tart a partnerével a fokozott intimitás érdekében.

Fürdőkádi boldogság

Ez pedig egy egyszerű orális szexpóz, amelyet felváltva élvezhetsz te és a partnered is. Ehhez a pozícióhoz az egyik partner egyszerűen térdre ereszkedik, miközben orális kényeztetést nyújt a partnerének, amelyben bármikor cserélhetnek. Ne feledd, hogy a fogadó partnernek nem kell állnia, ülhet egy zuhanyzószékre vagy padra is.

via