Hálózsákban szexelni egészen újszerű élmény azok szerint, akik már kipróbálták, így nem csoda, hogy most fénykorát éli ez a trend. 

A hálózsák új szintre emeli a szexet

Úgy érzed, hogy nem sikerül elég közel kerülnöd a pasidhoz szex közben? Vagy nem elég meghitt a szeretkezésetek? Szeretnéd, ha kicsit érzelmesebb, intimebb élmény lenne az egész közösülés? Akkor itt az ideje, hogy a szavak helyett egy különleges kiegészítőt hozz be az ágyba: a hálózsákot.

Persze nem muszáj az ágyba berakni, akár el is mehettek valahova sátrazni egyet, hogy még különlegesebb legyen az élmény. Ám sokan nem teszik ezt meg, az otthonukban készítik elő a hálózsákot. 

Hogyan csináld hálózsákban?

Így ugyanis, teljesen más élmény lehet az aktus: a hálózsák annyira közel hozza a párokat a fizikai korlátok miatt, amennyire közel kerülni egy sima, ágyban történő aktus során nem lenne egyszerű.

A legoptimálisabb, ha a nő van felül, méghozzá a behatolási szög miatt, ugyanis ha ez találkozik az intim közelséggel, amit a hálózsák nyújt, annak őrületes orgazmus lehet a vége. 

Sok beszámolóban dícsérik az orális szexet is, ugyanis ez sem kivitelezhetetlen a hálózsákban. A legtöbben úgy gondolják, hogy a szűk hely annyira izgató tényező, hogy már önmegában orgazmus közeli állapotot idéz elő.

via