A szinglik bepasiznak, a párban élők izzasztó szexélményekre számíthatnak! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

Készülj fel minden eshetőségre Kos, mivel szabadtéri szeretkezés van kilátásban! Most szinte bárhol elragadhat a hév titeket. Ez a szinglikre is igaz, akiknek egy igen forró egyéjszakás kalandban lehet részük.

BIKA

Fülledt erotikára számíthatsz, és mivel nem esik nehezedre kimondani a vágyaidat, meglepetések érhetnek az ágyban. A szinglik hozzájutnak egy szexi pasi elérhetőségéhez!

IKREK

A szingli Ikrek hamarabb az ágyban találhatják magukat a randipasijukkal, mint azt gondolnák. A párban élők a szokottnál többet, és sokkal lassabban szeretkeznek, így még több gyönyörben lesz részük.

RÁK

Gyerünk Rák, merd kényeztetni magadat! Akár van pasid, akár nincs, semmi rossz nincs abban, hogy egyik este elmerülsz a habokban, és felfedezed a testedet. Olyan kéjpontokra bukkannál, amiknek létezéséről nem is tudtál. Vagy mi lenne, ha a pasid előtt fedeznéd fel magad?

OROSZLÁN

Az ágyban és azon kívül is egymásra találtok az embereddel. A párodból előtör a lepedőgyűrő bajnok, és meg fog lepni az új technikáival, valamint azzal, milyen hosszasan igyekszik elnyújtani az örömödet. Akár életed leghosszabb orgazmusát is átélheted!

SZŰZ

A szinglik megismerkedhetnek a Nagy Ő-vel, és nem kizárt, hogy a hétvégén már a szexig is eljutnak! A párban élőkre izzasztó szexélmények várnak, méghozzá menetrendszerint: reggel és este is.

MÉRLEG

Jó esély van arra, hogy találkozz életed szerelmével, kedves Mérleg! Ha pedig már megtalálta, akkor kezdj el nyújtani, mert új és izgalmas pózokkal kísérletezhettek, ami egyszerre lesz örömteli és néha vicces is!

SKORPIÓ

Szinte minden estétek romantikus szexszel záródik. Valósággal lenyűgözitek egymást azzal, milyen gyönyöröket okoztok a másiknak. Most, hogy egyre melegebb van, ideje elővenni a fagyit, és bevinni a forró hálóba! Használjátok a fantáziátokat, mihez kezdjetek vele!

NYILAS

Ha szexpartnerre vágysz, most könnyedén találsz a neten, mivel mágnesként vonzod a pasikat. A párban élők viszont kevésbé élvezik a szexet, valószínűleg azért, mert nincs minden rendben a fejükben. Beszélj a gondjaidról, Nyilas!

BAK

Talán olvastál egy új technikáról, és kedved támad kísérletezni. A dolog nagyszerűen sikerül, és saját magadat is megleped maszturbáció közben. A párban élőket viszont a lovagjuk ejti ámulatba azzal, hogy mennyire bevállalós lett.

VÍZÖNTŐ

A szingli Vízöntők egész hétvégén élvezhetik a könnyed flörtöléseket a Tinderen vagy más közösségi oldalakon. A párban élők bulizni mennek, és talán a pia hatására, de vad dologra szánhatják magukat. Szex a mosdóban vagy irány egy swinger klub?

HALAK

Sokkal jobban sikerül a randid, mint azt gondolnád! Talán hamarosan megváltoztathatod a státuszodat a Facebookon. A párban élőknek lehetőségük adódhat a természet lágy ölén szeretkezni. Életre szóló élmény lesz!