Szeretnéd kicsit felrázni a szexuális életeteket? Akkor nézd meg, hogy a csillagjegyed szerint, mi tenne most nektek a legjobbat.

Kos

Itt az ideje, hogy a 4 perces játék a mindennapjaitok része legyen. Ennek lényege, hogy 4 percig az egyik fél csak fogad - ehhez akár be is kötheted a szemét, vagy a kezeit. Addig pedig tiéd a terep, úgy kényezteted, ahogyan csak akarod. Ha pedig letelt a 4 perc, jöhet a csere!

Bika

Szereted a kókuszt? Akkor itt az ideje, hogy a lovaglópózban leírd a COCONUT szót a csípőddel. Készülj fel, brutális élvezetben lesz részed!

Ikrek

Tudtad, hogy edzés közben is lehet orgazmusod? Ez a coregasm. Eljött az ideje, hogy felfedezd, hogyan érheted el!

Rák

Hányszor van részed igazi lelassulós szexre? Nincs több kifogás, most végre megélheted. Próbáld ki a tantrikus szexet, mert teljesen új szintre emeli a nemi életed.

Oroszlán 

Szex közben remek taktika, ha a has alsó részére nyomást gyakorolsz a behatolás közben. Ezzel ugyanis a G-pontnak őrületes izgalmakban van része.

Szűz

Úgy érzed, túl kevésszer bújtok össze? Írj menetrendet. Elsőre talán kicsit romantikaölőnek hangzik, pedig nem az. Már reggelről ráhangolódhatsz a betervezett együttlére.

Mérleg 

A szex nem csupán a behatolásból áll, úgyhogy most kicsit más területekre is fókuszálj. Jöjjenek a nem szexuális indíttatású érintések, masszázsok, ahol nem az orgazmus a végcél, csak a területek felfedezése.

Skorpió

Ne titkold tovább a fantáziáidat! Végre oszd meg a pasiddal, hogy mire vágysz igazán. Ez a felszabadító tett mindent megváltoztathat!

Nyilas

Nincs ötleted, mivel lepd meg a párodat? Vásárolj egy szextársast, és lépjetek át minden határt, amit eddig nem mertetek.

Bak

Tuti, hogy van otthon egy csomó párnád. Akkor most használd őket a szexben is, tegyél minél többet a csípőd alá, hogy a behatolás annyira mély legyen, mint még soha. 

Vízöntő

Költöztesd be a konyhát az ágyba. Vagy az ágyat a konyhába? Vedd elő az epret, a tejszínhabot, a banánt, és kicsit vigyétek bele a kedvenc fogásaitokat a szexuális együttlétekbe. 

Halak 

Ismerkedj meg a BDSM-mel, persze csak annyira mélyen, amennyire kedved tartja. Nem muszáj bonyolult kötözéseket elsajátítanod, akár már a mellbimbók harapdálása is nagy váltás lehet. 

via