Ezzel a 3 csillagjeggyel nem egyszerű kijönni, ugyanis nem tudhatod, mit várhatsz tőlük. Sokszor csak a saját érdekeiket nézik, azt már egyáltalán nem vizsgálják meg, hogy az önzőségnek más fizetheti meg az árát.

Kos

A Kos nagyon nehezen tudja kontrollálni az impulzív személyiségét. Ami a szívén, az a száján. Emiatt pedig nincs bűntudata, ő pontosan az, aki azt is kimondja, amit nem kellene. Imád kockáztatni, szinte semmi félelemérzete nincs. Még akkor sem kapcsol, ha száz pofont kapott már az élettől a szörnyű ítélőképessége miatt. Sajnos a barátaival ugyanezt megteszi: nem mérlegel, hogy egy-egy lépésével mit okoz másnak, sokszor csak magára gondol. 

Bika

Túlkompenzál. Ha úgy érzi, valamilyen szituációban nincs nyerő szerepben, akkor inkább pusztít, és lehúzza a többieket, hogy ennyivel is jobb színben tűnjön fel. Sajnos mint a Kos, ő is a legtöbb esetben azt nézi, ő hogyan jár a legjobban. Hogy ennek mi az ára, az sokszor nem drága. Úgy élik az életüket, hogy azt gondolják, nekik joguk van boldognak lenni, és bármit megtenni, hiszen csak egyszer élnek. Azt elfelejtik, hogy mások is. 

Ikrek 

Az Ikreknek meggyűlik a baja az igazsággal. Sokszor inkább azt mondja, amit az emberek hallani akarnak. Na nem azért, mert kerül a konfliktust, csak éppen nagyon jól tudja, hogyan kavarja meg a szálakat! Néha annyira természetesnek veszi, hogy a saját javára beszél, hogy teljesen elfelejti, mi a különbség az igazság és a hazugság között. Lelkiismeretfurdalás nincs. 

via