Talán a te életedben is a május hozza majd meg a változást? Ha ebbe a három csillagjegybe tartozol, akkor nagy reményekkel indulhatsz neki ennek a hétnek!

Bika

Remek hét elé nézel! Bármit teszel, azt tutira siker koronázza most. Hasítasz a melóban, a pénzügyeid jobban állnak, mint valaha. Persze azért a munkát se spórold ki, de most tényleg megkaphatsz mindent, amiért küzdöttél! Remek az időmenedzsmented, és nagyon motivált vagy. Használd ki ezt a lendületet, és tedd oda magad! Az önbizalmad is csúcsformában van, úgyhogy megállíthatatlan vagy!

Oroszlán

Valósággal szárnyakat kapsz. Pezsegsz, nem bírsz magaddal, a sok energiával, ami a napokban átjár. Mindig valami újdonságon töröd az agyad, ezért bármilyen nehézség is jön, te jobban jössz ki belőle, mint valaha. Nyugi a főnököd is látja ezt, úgyhogy akár még egy előléptetés is esélyes lehet. A szerelemről pedig nem is kell szót ejteni, most végre megismerheted a neked megfelelő személyt is. 

Halak

A Halaknak is különösen szerencsés lesz ez a hét. A Nap, az Uránusz és a Vénusz kedvezőek számodra, nekik köszönhető, hogy most rendkívül pozitív vagy és remek hangulatban telnek a mindennapjaid. Másoknak is feltűnik, hogy kivirultál, ezért keresik a társaságodat. Sőt, most azok is megjelenhetnek a te jóindulatodban bízva, akik eddig elkerültek valamiért. Most kell mélyre ásnod, és megfejtened, mire vágysz pontosan. Itt az idő: ha tudod, mire van szükséged, akkor nincs ami az utadba álljon!

via