Nem biztos, hogy gond van a kapcsolatotokban, vagy hogy te nem vagy fontos a pasinak. Egyszerűen csak lehet, hogy ő teljesen más típusú ember. Ez a 3 csillagjegy nagyon nehezen mutatja ki az érzelmeit. 

Szűz

A Szűz férfiak általában kifejezetten visszafogottak, néha akár hűvösek is. Kettesben, ha már megtalálták a párjukat, a lelkitársukat, már könnyebben feloldódnak. Ám addig sok-sok hűvös perc vezethet, amikor nem egyszerű megérteni, hogy a pasi mit, miért is tesz pontosan. Ha viszont egyszer meghódítod, egy nagyon intenzív, szenvedélyes szerelemben lehet részed.

Vízöntő

Náluk csak több idő elteltével fedheted fel a kártyáidat. Ne rohandd le az érzelmeiddel, mert attól megijed, és elmenekül. Ha egy Vízöntő pasival ismerkedsz, a hangsúly a türelmen van. Ha az megvan, akkor szépen lassan minden bizonnyal meg tudod majd nyitni. 

Bak

A Bak férfiak általában nagyon introvertáltak. Szeretnek magukba szállni, gondolkodni, elmélkedni. Inkább magukban forrongnak, de nehezen mondják el a problémáikat. Ezt a csendet ne vedd magadra, nekik ilyen a természetük, és ha ezzel nem békélsz meg, akkor gyorsan búcsút int neked.