Valószínűleg mindent és mindenkit felsoroltál már, miért nem jönnek össze az ismerkedési próbálkozásaid. De arra gondoltál már, hogy talán te magad állsz a nagy szerelem útjába? Ez a 3 csillagjegy nagyon nehéz dió, ha ismerkedésről van szó.

Rák

Sajnos nincs túl sok önbizalmad, ez az, ami az utadba áll amikor ismerkednél is. Szinte elnézést kérsz minden szavadért, és állandóan azt parázod, hogy borzasztóan nézel ki, pedig hidd el, ez nagyon távol áll az igazságtól! Itt az ideje, hogy magadra szedj egy kis önbizalmat, és elhidd végre, hogy a pasi tényleg egy istennőnek lát! Semmi baj nincs se a külsőddel, se a belsőddel, ennél már csak akkor lehetsz még vonzóbb, ha bízol magadban. 

Szűz

Ne agyalj annyit! A túl sok pörgés, amit egyes dolgokon elidőzöl tönkretesz minden gyengéd élményt. Sokszor beképzeled, hogy a dolgok nem alakulnak jól, és még a legboldogabb perceket is brutálisan látod. Ne tedd ezt magaddal, engedd el a félelmeidet! Itt az ideje, hogy végre tényleg elhidd, hogy megérdemled a boldogságot! És igen, az a pasi flörtöl veled. Ne magyarázd be többet, hogy csak simán kedves, hidd el, érdekled. 

Skorpió

Annyira félsz a sérüléstől, a bántástól, hogy egyszerűen képtelen vagy megnyílni. Pedig nem bölcs dolog mást büntetni a régi negatív élmények miatt. Miért állsz a saját magad útjába? Ennél sokkal többet érdemelsz. Időbe telik téged meghódítani, ami nem baj, nyugodtan légy kihívás a férfi számára, de ne lehetetlen. Egy idő után elmehet a kedve, ha mindig zárt kapukat talál. 

via