Nem csak akkor eshet szó a szexben a csillagokról, ha éppen a nagy betűs O-tól csillagokat látsz. Hogy mi vezet el addig, abban sok szerepe lehet annak is, mely csillagjegy szülötte vagy. Lássuk, a te horoszkópodnál mi generálja pillanatok alatt az orgazmust!

Bak

Téged az indít be, ha tervezhetsz. Egyáltalán nem szereted a spontán szexet, neked az adja meg a biztonságot és a teljes ellazulást, ha tudod, mire számíthatsz. Nem szereted a meglepetéseket és a váratlan dolgokat, éppen ezért sokat beszélsz is a szexről amellett, hogy csinálod. Csak ilyen stabilitás mellett vagy képes elélvezni. 

Vízöntő 

Imádsz új dolgokat kipróbálni, éppen ezért, aki a megszokások híve, és a jól bevált dolgokhoz nyúl, az szóba sem jöhet. Pontosan tudod, hogyan lehet orgazmusod, és ezt a listát lelkesen bővíted is!

Halak

Te nem vágysz a domina szerepre, a lényeg számodra az, hogy a pasi vezessen. Szereted, ha utat mutatnak, és neked csak annyi a feladatod, hogy a magad örömére koncentrálj. Imádod, ha egy pasi tanítani akar és védelmezni, így egy magabiztos srác mellett könnyen a csúcsra jutsz!

Kos 

Impulzív vagy, és szereted a kalandokat. Rengeteg önbizalmad van, és nem félsz kimondani a véleményedet. Így a pasidnak fel kell kötnie a gatyáját, és bírnia kell a kritikát. Ha ezen túl tud lépni, akkor örömteli lesz az egymásra találás, és minden alkalommal elvarázsol. Ha nem, akkor gyorsan véget érhet a románc.

Bika 

Őszinte vagy, makacs, és imádod kézben tartani a dolgokat. Nagyon szelektálsz, mit vagy hajlandó kipróbálni a hálószobában. Ha valami olyan pózt akar a srác, ami neked nem komfortos, hallani sem akarsz róla. Csak azokban a helyzetekben vagy képes a csúcsra jutni, amelyekben adott, hogy tündökölhetsz.

Ikrek 

Imádsz viccelődni és beszélgetni, pontosan a Bika ellentéte vagy. A szexben is szereted a hibákat, a humoros helyzeteket, hiszen neked ez mutatja meg, hogy biztonságban vagy. Inkább kísérletezel, még akkor is, ha lehet, hogy rosszul sül el. Neked egy olyan partner kell, aki mindig valami őrületes ötlettel áll elő. 

Rák 

Nehezen engedsz be valakit az ágyadba, számodra az az igazi kikapcsolódás öröm, ha a saját testedet te magad fedezheted fel. Imádsz magaddal játszadozni, és ezt a tapasztalatot átadni a partnernek. Nem vágysz rá, hogy ő fedezze fel, esetleg hibázzon párszor a tippjeivel. Te már kész útmutatót adsz, és elvárod, hogy azt kövessék. 

Oroszlán

Kösse fel a gatyáját, aki téged akar kielégíteni, igaz? Tudod mit akarsz. Nem meglepő, hiszen az Oroszlán az egyik legszókimondóbb csillagjegy. Határozottságod miatt, sokszor nem engeded be a másik ötleteit az ágyba. Megvan a rutin, amit pontról pontra követtek, hogy elélvezz. Neked nem jönnek be a spiri módszerek és a légzőgyakorlatok, sokkal több ötletet merítesz a pornóból. 

Szűz 

Ahogyan az élet minden területén, itt is szereted a maximumot adni, amit imádnak a pasik, természetesen. Ám az ágyban van egy rejtett oldalad, amit sehol máshol nem láthatnak az emberek: kedveled a dirty talk-ot és a BDSM-et, de az ágyon kívül más helyeken is előszeretettel szexelsz. Ezek annyira beindítanak, hogy nem várat magára sokat az orgazmus!

Mérleg

Mivel mindig te vagy a társaság középpontja, nem csoda, hogy a szexben sem veted meg, ha nem csak a hagyományos, kettes verziót űzitek. Ám mindegy, hányan vagytok, a lényeg számodra, hogy igazi Mérlegként ne kelljen döntéseket hoznod. Ha két pasi van, az még jobb: mutassanak ketten irányt. A határozottság indít be, és attól tudsz a legjobban elélvezni. 

Skorpió

A legintenzívebb csillagjegy: tele vagy érzelmekkel, szenvedéllyel, és akaratos vagy. Hogy mi történik az ágyban, azt csak te mondod meg. Ha valaki behódol az akaratodnak, és te lehetsz az uralkodó, az rettenetesen izgat, és általában orgazmussal végződik. 

Nyilas 

Kiver a víz attól, ha valaki lusta az ágyban. Te egy szabad madár vagy, aki elmondhatatlanul kalandvágyó, és minden nap valami új, őrült szextrendet akar kipróbálni. Melléd egy hasonlóan szexcentrikus ember kell, aki a nap bármely szakaszában hajlandó elveszni a lábaid közt, és a csúcsra juttat!

via