3 csillagjegynek különösen szerelmes napjai lesznek a héten. Nekik, a Vénusz-kapunak köszönhetően nagyobb az esélyük mint valaha arra, hogy megtalálják az igazit!

Rák

A Rákokat egész héten a szeretet járja át, úgy érzed, népszerűséged sosem volt még ennyire nagy. A te pozitív hangulatod pedig másokra is átragad, mindenki jókedvű lesz a közeledben. A sok mosolygás és lelkedeséd a pasikat is csak úgy vonzza majd! Az elmúlt időszakban nem volt szerencséd a szerelemben, de nyugi, ez most megváltozik. A Vénusz-kapunak köszönhetően szinte észrevétlenül természetesen küldi az élet el a te Nagy Ő-det.

Bika

Meg kell tanulnod, hogy egy kapcsolat nem csupán nevetésből és jókedvből áll. A sors most újabb esélyt ad neked erre. Ha tényleg elfogadod, akkor jöhet az igazi. Most főleg az empátiád, az együttérzésed lesz az, ami kivívja a pasik vonzalmát. Egy igazi törődő, érzéki nőt látnak meg benned azok is, akik nem feltétlenül figyeltek rád eddig. 

Bak

Harmónia, gyengédség, biztonság és odafigyelés - ezekről szól számodra az elkövetkezendő pár nap. Most végre, ahogyan a jó idő megérkezett, olyan spontán jön a szerelem is a mindennapjaidba. Itt most nem kell taktikázni, nem kell terveket szövögetni, hódítani. Szinte egy szempillantás alatt történik majd meg minden, amiről eddig álmodni sem merél. Te vagy az egyetlen, aki próbálja ezt tönkretenni, de ahelyett, hogy feleslegesen aggódnál, jár-e ez neked, csak add át magad az érzéseidnek. 

via